SDN Sitesi Hacklendi!

Twitter hesaplarındaki paylaşımlara baktım ve böyle şeylere denk geldim. Acaba amaçları tam olarak ne? Madem bu tarz işler yapıyorlar, bunu neden Türkiye'deki sitelere de yapıyorlar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bir sorun gözükmüyor. SDN’ye girebiliyorum. Halen Windows XP kullanıyorsun. Bence bu daha ilginç.
Windows 7 üzerine kurulmuş bir makyaj sadece. Yapılmış bir modu tekrar tasarladım ortaya daha iyisi bu şekilde çıktı.
VPN ile giriş sağlanabiliyor. Türkiye için durum biraz uzun süreceğe benziyor. Bu sabah yapılan bot saldırıları üzerine bir de bu çıktı. Bayağı yoğundu bugün yani.

DNS zehirlemesi olduğundan farklı DNS ile veya lokasyon ile siteye girdiğinizde indexli veya indexsiz görebilirsiniz.

VPN almanya sunucusu ile de, normal şekilde de giremiyorum şuan.

Girilmiyor VPN ile.
Ban yemişler Twitter'da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle katılıyorum, yazık.

Bunları yapınca ellerine ne geçiyor merak ediyorum neden hacklersiniz siteyi? Geçmiş olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…