SDN Sitesi Hacklendi!

Türk olduklarını söyleyen bir grup hacker tarafından site kapatıldı.

1541922826975.png

Sadece yazıklar olsun diyorum.
Aktif olduğum bir site olduğu için değil. Bunun gibi Türk bir yatırımcıya ait olan bir yerin Türk insanlar tarafından bu hale getirilmesi utanç kaynağıdır. İsminizi duyurmaya çalışırken dikkat edin. Utanç ile duyurmamalısınız. Yazıklar olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Twitter hesaplarındaki paylaşımlara baktım ve böyle şeylere denk geldim. Acaba amaçları tam olarak ne? Madem bu tarz işler yapıyorlar, bunu neden Türkiye'deki sitelere de yapıyorlar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de bir sorun gözükmüyor. SDN’ye girebiliyorum. Halen Windows XP kullanıyorsun. Bence bu daha ilginç. :)
Windows 7 üzerine kurulmuş bir makyaj sadece. Yapılmış bir modu tekrar tasarladım ortaya daha iyisi bu şekilde çıktı. :)
VPN ile giriş sağlanabiliyor. Türkiye için durum biraz uzun süreceğe benziyor. Bu sabah yapılan bot saldırıları üzerine bir de bu çıktı. Bayağı yoğundu bugün yani.

DNS zehirlemesi olduğundan farklı DNS ile veya lokasyon ile siteye girdiğinizde indexli veya indexsiz görebilirsiniz.

VPN almanya sunucusu ile de, normal şekilde de giremiyorum şuan.

Windows 7 üzerine kurulmuş bir makyaj sadece. Yapılmış bir modu tekrar tasarladım ortaya daha iyisi bu şekilde çıktı. :)

VPN ile giriş sağlanabiliyor. Türkiye için durum biraz uzun süreceğe benziyor. Bu sabah yapılan bot saldırıları üzerine bir de bu çıktı. Bayağı yoğundu bugün yani.

Girilmiyor VPN ile.
Twitter hesaplarındaki paylaşımlara baktım ve böyle şeylere denk geldim. Acaba amaçları tam olarak ne? Madem bu tarz işler yapıyorlar, bunu neden Türkiye'deki sitelere de yapıyorlar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ban yemişler Twitter'da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 343025

Aktif olduğum bir site olduğu için değil. Bunun gibi Türk bir yatırımcıya ait olan bir yerin Türk insanlar tarafından bu hale getirilmesi utanç kaynağıdır. İsminizi duyurmaya çalışırken dikkat edin. Utanç ile duyurmamalısınız. Yazıklar olsun.

Kesinlikle katılıyorum, yazık.

Eki Görüntüle 343025

Bunları yapınca ellerine ne geçiyor merak ediyorum neden hacklersiniz siteyi? Geçmiş olsun hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı