SDN'deki anlamsız iPhone çılgınlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkı Alkan'ı gram sevmem fakat pazarlama konusunda rakipsiz. İşini o kadar akıllıca sunuyor ki kullanıcılara, pes diyorum sadece. Paranın kokusunu alıp yaptığı akıllıca planlar sayesinde mıknatıs gibi çekiyor.
SDN zaten ölü bir platform fakat karşılaştırılan WebTekno, ZartZurtTekno falan onlardan daha kötü.

Teknoseyir, Donanımhaber, Chip, SDN ve burada ayni rumuz ile üyeligim var, acikcasi orada bir iPhone cilginligi dikkatimi cekmedi belki orada da sohbet konularindan cikmadigim icindir.

Cok kafadar insanlar oldugu gibi bir gercek var ama hatta Enginar soyisimli bir editör ile bile tanistim. Gerisini bilmem fanboyluk denilen kavrama oldum olasi karsiyim zaten.
Gereksiz bir ileti olmadi degil mi?

İzlemedim ve umursamadım aslında bu konuyu görene kadar. Bu kanal hakkında pek hoş düşüncelerim yok. Ama saygı da duyuyorum ve hedef kitlesi o ayara uygun diyorum.

İyi veya kötü reklamlarını yaptılar. Bu zamana kadar aklımın ucundan bile geçmezlerdi ama burada bile karşıma çıktılarsa başarılı olmuşlar bence. Yoksa mesele 2 gün sonra herkesin eline geçecek telefona verilmiş para değil. Maksat reklam olsun.

Technopat, Teknoseyir, Donanım Haber dışında kaliteli teknoloji sitesi kalmadı maalesef. Bireysel olarakta Donanımcı Baba ve Donanım Arşivi dışında işini hakkıyla yapan siteler oldukça azaldı.
Hocam bireysel ikinci kanal işini hakkıyla yapmıyor ki. Tamam videolar güzel ama bildiğimiz çok kaliteli (!) marka ürünleri övüyor. Her şey sponsor/reklam.

Donanım Arşivi de rezalet.

Şu video rezalet olduğunun resmidir, milleti keriz yerine koymak bu olsa gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anadolu'daki bir okula yeni sınıf yapılması lazım desen umursamazlar ama bir telefonun sırf kutu açılışını yapmak için ederinin kat kat fazlasını vermeyi normal görüyorlar. Bu açıdan baktığım zaman saçmalık olduğunu düşünüyorum fakat aynı sektördeki 40+ yaşındaki bir adamın (HWP) video çekip "paralı köpek" gibi laflarla eleştirmesi daha da saçma. Arkadaş ortamında SDN'nin yaptığı görgüsüzlükle alay etmek başka, işi video çekip hakaretlerle başka mecraya taşımak başka...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…