Neutral
Megapat
- Makaleler
- 8
Daha fazla
Hakkı Alkan'ı gram sevmem fakat pazarlama konusunda rakipsiz. İşini o kadar akıllıca sunuyor ki kullanıcılara, pes diyorum sadece. Paranın kokusunu alıp yaptığı akıllıca planlar sayesinde mıknatıs gibi çekiyor.Hakkı Alkan yaptığı işi çok güzel pazarlayabilen bir insan, bu işte cidden iyi. Sosyal medya tarafında da kendini - yaptığı işi çok iyi pazarlıyor. Paradan anlayan parayı koklayan bir insan.
Bugün Teknoseyir'in son izlenme rakamlarına baksanız ağlarsınız. Levent Pekcan gibi değerli bir insan neden izlenmiyor dersiniz? Çünkü artık devir farklı, kendini pazarlayamayan yolda kalıyor.
Technopat Sosyal'den tek kuruş gelirim olmadı ancak geliri olanlar için hep bulunduğum bir öneri vardır.
Sosyal medya tarafını iyi yönetmemiz. Çünkü sosyal medyayı iyi yöneten - kullanıcılarla iletişimde olan kanallar çok fazla hit alıyor. Bu da reklam olarak - para olarak cebinize geri dönecektir elbette.
Bizler istiyoruz ki birileri işini iyi yapsın ama para kazanamasın. Yalnız kaliteli içerik ile yürümüyor arkadaşlar bu işler, İstanbul'da yaşamanın bir zorluğu var. Bu adamların para kazanması gerek, Hakkı Abi kaç tane eleman çalıştırıyor ofiste, 4 gün önceden telefon olmasına kızamıyorum. Parası var alıyor adam ne diyebiliriz? Amaç kapitalizme karşı çıkmaksa Hakkı Alkan'dan önce Apple'a kafa tutalım
İnsanlar tatlı dilden, sempatiden anlıyor. Bu yüzden bilgiden önce sempati diyorum, sempati olmazsa bilgini aktaramazsın karşı tarafa, aktarsan da değer görmez. Bu yüzden 36 yaşındaki adamın ağzını açmasını doğal karşılıyorum.
SDN foruma girmişliğim bile yoktur, Halkı Alkan ile de bir tanışıklığım yok. Yazdıklarımı tarafsız bir okuyun. Yalnız kaliteli içerik peşinde koşan insanların sonu hep hüsran oldu, gerçek hayat parayla yürüyor çünkü. Bu yüzden kendi adımıza konuşmak gerekirse ; Bizler de forum ortamındaki bilgiyi, forum yöneticilerinin bilgi ve tecrübelerini daha iyi pazarlamalıyız. Günün sonunda sevdiğimiz insanlar daha çok para kazanmalı. Bence Technopat kat ve kat daha fazla ziyaret edilebilen bir sayfa olabilir, biz de o potansiyeli tam olarak kullanmıyoruz.
Son olarak Webtekno diss falan atmasın işine baksın. Onlar da sosyal medyayı iyi kullanmaktan başka bir iş yapmıyorlar. Bahsettiğim şey bu da değil, 2 milyon abonenin 10'da biri bilgi edinmek için girmeli kanala. SDN'yi tercih ederim Webtekno'ya. Technopat'ı yar etmem kimseye, onun yeri çok ayrı zaten.
SDN zaten ölü bir platform fakat karşılaştırılan WebTekno, ZartZurtTekno falan onlardan daha kötü.