SDN'deki anlamsız iPhone çılgınlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkı Alkan başta olmak üzere SDN videoları bana hep çok taraflı gelmiştir, bu yüzden genelde izlemem zaten ama bu İphone X videosu izlediğim en sinir bozucu ve saçma video oldu.
Ben daha çok 19 bin Tl verilmesine takılmadım, beni rahatsız eden, alt tarafı sıradan bir akıllı telefona sanki 100 yılın icadı muamelesi yapılması ve çok abartılması oldu. Kutuyu bile kaç dakikada açtılar, sanki hayatında ilk defa telefon görmüş gibi gereksiz ve çocukça tavırlar takındılar.
Konu telefonun Apple olması değil tabiki herhangi bir telefon için böyle bir video çekilmemeliydi.
Ama olay da biraz burda SDN zaten Apple hariç hiç bir marka için böyle bir video çekmezdi. Çünkü açıkça taraflılar ve bunun alt tarafı bir telefon olduğunu kavrayamayacak kadar vizyonsuzlar.

Şahsen ben SDN'yi takip eden birisiyim. Fakat bu sadece Telefon ile ilgili olan videolarını ve kanalın sahibi olan Hakkı Alkan Abi'yi. Kişisel kanalı çok iyidir şahsen kendisini görmüştüm. Fakat evet bu video çok gereksiz ama Dünya'nın haberini yaptılar işte. Ne demişler parayı veren düdüğü çalar. :D

Anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü iPhone sıradan bir telefon değildir. :)
Sırtımıza taktığımızda bizi uçuruyor mu ? iPhone geliştiricilere izin vermiyor,hadi biri bir yazılım yaptı zar zor AppStore'da yer edindi uygulama,eğer ki bu uygulama iyi bir uygulama ise ve tuttuysa bu fikri çalıyor o uygulamayı AppStore'dan kaldırıyor,Yeni bir güncelleme ile bunu kendi telefonlara var sayılan olarak getiriyor,geliştiriciye ne bir teşekkür ediyorlar ne de bir ücret veriyorlar.

Şu video rezalet olduğunun resmidir, milleti keriz yerine koymak bu olsa gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her oyunu oynatır ama düşük ayarda. :ROFL:

Sizlerinde bu durumu görmeniz duyarlı insanların hala olduğuna dair bir kanıttır. :)

Pek fazla konuşmak istemiyorum zaten gerekenlerin yazıldığını düşünüyorum. 19 bin verince bir telefona kuyruk acısından video çekiyorlar.:p Videolardaki o Hakkı beyin çocuk gibi zıplamaları bundan dolayıdır.

Cidden sıkmaya başladılar X'ten başka telefon yok sanki. :kızgın:

Technopat, PC Hocası, Donanımcı Baba ve Barış Özcan'ı takip ediyorum gayet kaliteli ve bilgilendirici içerikler yaptıklarını düşünüyorum.

6000 TL'lik telefon 5000 adet bile satmaz gibi bu ülkede. Onun için reklam iyi yapılması gerekir ki millet borç yükü altına girip alabilsin diye. Kerizlenmek önemli ne de olsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah akıl fikir versin, bu gidişle yakında Hakkı Alkan Iphone X ile evlenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı