Hakkı abi günde 40 manşet değişir anlarım da bu parça isimleri yalnızca video başlıklarında hatalı yazılmamış ki
Adamlar inceleme videolarında saatlerce anlatmış biz bu paraya bu sistemi topladık diye,
bunun yanlışlıkla yapılabilecek bir tarafı yok ki
Kasıtlı olarak yanlış yönlendirmeler söz konusu olmuş bu denli yüksek bütçelerde dahi.
Ben Hakkı Abi'yi sosyal camiada çok neşeli - eğlenceli yani sempatik bir karakter olarak tanırım ancak bir zahmet haklı eleştiriye karşılık vermek yerine bu hatayı yapan,
sözde editörlerinin kulağını birer çeksin isterim SDN bizden daha eski, köklü bir forum. Böyle öneriler yapan sözde editörlerin olması beni gerçekten üzdü. Ve gerçekten yıllardır Technopat'dan başka hiçbir foruma üye dahi olmadığım için ortamını bilmiyordum, Forum içerisinde birilerine
MOD'luk veriliyorsa bilgi seviyesi - karakteri - konuşma üslubuna da biraz dikkat edilmeli bence.
Editör diye ekran karşısına çıkarttıkları adamların bu kadar
kendinden eminlik ve bilmişlik içerisinde yanlış bilgilendirme yapması hoş değil.
Ben bu Sosyal'de bir hiç olduğum halde, sıradan bir üye olduğum halde görünüşe bakılırsa 30 kat fazla dikkat ediyorum o editörlerden, sırf yanlış bilgilendirme yapmamak için.
Ben Overclock bölümünde K ibareli bir işlemciye o seri bir anakart önersem burada beni patates ederler patates.
Soğutucu önerisi isteyen adamdan, modeli belli olmayan kasasının hacim değerlerini zorla alan biziz ki elinde patlamasın, 100TL pazara girmesin diye.