SDN'ye Verdiğim Tarihi Ayar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@rawkid Bunu deme amacın ne? Ne bildiğini merak ettim açıkçası. Nasıl biri olduğunu sadece kameradan biliyoruz, başka nasıl bilemiyorum.
@Neurevt Siz TCK hakkında ne düşünüyorsun?
Hocam Mic Check'de bizimle moderatör toplantısındaydı. Ofisin anahtarı Tolgacem'deydi. Mecbur onu aradık getirsin açsın diye. Lüks arabasıyla geldi 5 karış surat gırnık kedi gibi bize bakıyordu. Yani arkadaşın dediği doğru aslında. Ama sohbeti muhabbeti iyi yani bana bir yanlışı olmadı önerilerimi sabırla dinledi.

Hakkı abi günde 40 manşet değişir anlarım da bu parça isimleri yalnızca video başlıklarında hatalı yazılmamış ki :) Adamlar inceleme videolarında saatlerce anlatmış biz bu paraya bu sistemi topladık diye, bunun yanlışlıkla yapılabilecek bir tarafı yok ki :) Kasıtlı olarak yanlış yönlendirmeler söz konusu olmuş bu denli yüksek bütçelerde dahi.
Ben Hakkı Abi'yi sosyal camiada çok neşeli - eğlenceli yani sempatik bir karakter olarak tanırım ancak bir zahmet haklı eleştiriye karşılık vermek yerine bu hatayı yapan, sözde editörlerinin kulağını birer çeksin isterim :) SDN bizden daha eski, köklü bir forum. Böyle öneriler yapan sözde editörlerin olması beni gerçekten üzdü. Ve gerçekten yıllardır Technopat'dan başka hiçbir foruma üye dahi olmadığım için ortamını bilmiyordum, Forum içerisinde birilerine MOD'luk veriliyorsa bilgi seviyesi - karakteri - konuşma üslubuna da biraz dikkat edilmeli bence.
Editör diye ekran karşısına çıkarttıkları adamların bu kadar kendinden eminlik ve bilmişlik içerisinde yanlış bilgilendirme yapması hoş değil.

Ben bu Sosyal'de bir hiç olduğum halde, sıradan bir üye olduğum halde görünüşe bakılırsa 30 kat fazla dikkat ediyorum o editörlerden, sırf yanlış bilgilendirme yapmamak için.
Ben Overclock bölümünde K ibareli bir işlemciye o seri bir anakart önersem burada beni patates ederler patates. Soğutucu önerisi isteyen adamdan, modeli belli olmayan kasasının hacim değerlerini zorla alan biziz ki elinde patlamasın, 100TL pazara girmesin diye.

@Neurevt Sen hafif yanlış yapmışsın, "Yaşlanmış" gibi yakıştırmalar yüzünden. Çünkü tamamen haklısın bu konuda, o kelimeyi kullanmasan hatalarını kabul etmekten başka bir cümle kurmalarına fırsat kalmazdı :)Buranın üyesiysen, burada konu açıp oradan atıfta bulunuyorsan buna da dikkat etmen gerekir. Sizin belki orada samimiyetiniz vardır, ben bilmiyorumdur belki ancak yaş ile alakalı espriler yinede hoş karşılanmaz :) @Neşeli Enginar Abi'me de bu noktada katılmamak elde değil. Kimsenin kalbini kırmak doğru değil.
Sen sert girmesen Hakkı Abi daha yumuşak yanıt verirdi gibime geliyor. Ondan öte editörlerin suçu.

8K civarı emeğin var orada da gördüğüm kadarıyla. Kendimden bilmekteyim zaten gerçekten kolay değil, ciddi zamanını harcıyorsun. Geri getiremediğin tek şeyini bu denli çok harcıyorsun.
Anlıyorum biraz saygı beklersin - ilgi beklersin - anlayış beklersin. Ama bu işler böyle, birine 10 kere verirsin iyidir 1 kere vermezsin kötü olursun :)

Fazla da uzatmanın anlamı yok, bizim amacımız kimseyi kötülemek değil, haklı olarak eleştirimizi yaptık. Gerisi onların bileceği iş, başka ülkenin iç işlerine karışmak haddimize değil.

@BilgisayarKurdu

Haklısınız hocam. Yaşlandı yakıştırmasını yapmamın sebebini de açıklayayım. Hani yaşlı klüp yöneticileri olur ya kendisinin en iyi bildiğini zanneder. Saçma salak yabancı teknik direktörler getirirler. Son zamanlarda Hakkı Alkan aynı o yaşlı klüp yöneticilerine benzemeye başlamıştı. Yani emin olun kaybettiği o kadar çok şey oldu ki üzülmemek ve tepki göstermemek elde değil. Forum nereden nereye geldi uçurum bir fark var. Tabiki yaşlandı ve bu işi bıraksın diyeceğim, ya ne diyecektim başka ? Fark ortada. Yine de yaşlandı yakıştırmasının iyi şekilde alınmasını istiyorum. Benim bu yaptıklarım uçtan uca birçok kişiye ciddi bir farkındalık hissettirmekti ki yine başarısız olduğumu düşünüyorum çünkü SDN değişmeyecek.

Sen iyi niyetinle konuşmuşsun, sırf harcadığın emeğin karşılığı olarak iyi niyetli anlayabilirdi elbette.
Ancak kendi hatalarını senden çıkartmanın bir anlamı, bahanesi de yok elbette.
Spoiler kısmında zaten dedim "Git sözde editörlerinin kulağını çek" diye :)
Ayrıca bu sayfada verilen lakapların, rütbelerin yerine gelen özel isimlerin abartılması kadar da saçma bir şey yok. Sen bana özel rütbe verdin diye ne yapayım yani? Bizler o özel rütbe için mi burada varız?
Altı üstü 2 tıklama ile verilebilen bir özellik yani. O adamın 8K mesaj yazana kadar hayrı kalmıyor halbuki. "Bir jest yapmışsın bari yüze vurma" derler insana.

Benim adım yok ismim yok cismim yok, rütbem yok. Ben böyle bir öneri yapsam Sosyal'den atarlar yav :)
Editör dediğin adam bunu yapıyor, sen adamı savunuyorsun. Bir hata olmuş deseler bu kadar tepki göstermez kimse.

Bak orada KeremEnginar isimli bir editör kabul etmiş hatalarını güzelce, yapılması gereken budur.

Son düzenleme:
Adama yaşlandın demesen iyiydi. Dışardan gördüğüm kadarıyla Hakkı Alkan on numara bir insan. Aynı zamanda tuzunu kurutmuş, şirketi var vs. Orda bi' sürü çalışanı var, vergisi, reklamı, görüşmesi ouvv. :)
Ayar vermişsin bravo, ne büyük iş yapmışsın!
Sen ona ayar verdim sanırken, büyük ihtimalle yaptığı son reklam anlaşmasından gelen paraları sayıyordur. Arada kaale alıp cevap vermesi bile adamın kalitesini gösterir.

Olaya dışardan bakınca durum böyle gözüküyor.

Bana da "yalakalık yapıyor" gibi gelen mod'un "beğenmiyorsan çek git" demesi fazlaca basite kaçmış. Bence SDN'ye yakısmayan bir etidör, görevden alınmali :puro:

Ama size de yakıştırdığımı söyleyemem, hatadır olmuş diyerek kapatılabilir bir konu. Üstünde daha fazla durulmamalı bence :)
SDN de bizim, ondan da yararlanan insanlar var :)
Tp adminlerini de biliyoruz hocam, fare çöp diye yakıştırma yapan mı dersin, kovan mı dersin, artık e derseniz deyin. Fakat SDN 3-4 ay önce böyle değildi, çok tecrübeli ve iyi moderatörler vardı, Scorpion, pesimist, Süleyman Alkın gibi gayet iyi modlar vardı. @ContraVolta07 arkadaşımız bilir...

O koreli genç moderatörden ben de şikayetçiydim. Yetkili moderatöre söyledim sürekli kore konuları açıyor rahatsız oluyorum diye, moderatör değil mi istediği konuyu açar diye yanıt aldım. Hayatımda gördüğüm en berbat forum, eski üyeler birer birer çekti gitti yerini velet grubu aldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı