Tamamdır alabilirsiniz o zaman biraz kullandığınız zaman ne dediğimi anlayacaksınız.Günde 3-4 saat aktif anca kullanılacak telefon. Onun dışında yolculuklarda müzik dinlerim.
Tamamdır alabilirsiniz o zaman biraz kullandığınız zaman ne dediğimi anlayacaksınız.Günde 3-4 saat aktif anca kullanılacak telefon. Onun dışında yolculuklarda müzik dinlerim.
Sizin aldığınız performans nasıldı hocam? Kaç saat götürüyordu tam dolu şarjlıyken?Tamamdır alabilirsiniz o zaman biraz kullandığınız zaman ne dediğimi anlayacaksınız.
Performans konusunda sıkıntı yoktu ama dediğim gibi şarjı hızlı bir şekilde bitiyordu 1821 mAh batarya kapasitesi var ne bekliyorsunuz ki?Sizin aldığınız performans nasıldı hocam? Kaç saat götürüyordu tam dolu şarjlıyken?
Ekran yönünden sorun yok arkadaşlar onu belirteyim. Tasarımı hoşuma gidiyor ve işlemcisini de beğeniyorum. Benim için önemli olan cihazın ömrü ve kamerası. Kaç yıl stabil olarak performans sunar? Günlük kullanımda bataryası üzer mi? Ekstra powerbank alıp kullansam yine de kötü bir deneyim bırakır mı? SE 2020 kullanan ve kullanmış arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Bataryanın mAh değeri düşük ancak sayının çok bir şey ifade etmediğini farklı telefonların bataryalarında da gördük. Depolaması 64 GB olanı tercih edeceğim fotoğraf ve videoları ICloud'da depolamayı düşünüyorum. Bütçem 6000-7000 aralığında ve ikinci el olarak almayı planlıyorum. Fiyat bandında rakipsiz gibi geldi bana. Yorumlarınızı bekliyorum.
Batarya performansı biraz düşündürdü, @Tesla Bobini 'de hızlı bittiğini söylüyor. Powerbankle falan kullansam dışarıdayken yine kesmez mi diyorsunuz? Onun dışında hafta içi zaten bana powerbank olmadan 4-4.5 saat civarı kullanım süresi sunarsa tam batarya yeterli benim için.Daha önce SE 2020 kullanmış biri olarak mobil veride berbat batarya performansı ve ekranın ufak olması sorun değilse SE 2020 alınır 5 yıl kullanılır. Cihazda tek kamera olmasına rağmen çok iyi fotoğraf ve video çekebiliyor. Batarya sorunu için Deji'ya da rova batarya almanı tavsiye ederim.
Batarya performansı biraz düşündürdü, @Tesla Bobini'de hızlı bittiğini söylüyor. Powerbankle falan kullansam dışarıdayken yine kesmez mi diyorsunuz? Onun dışında hafta içi zaten bana powerbank olmadan 4-4.5 saat civarı kullanım süresi sunarsa tam batarya yeterli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.