Çözüldü SE 214 XT montajı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, başlıktaki soğutucu bugün elime ulaştı. AMD soğutucumu söktüm ama videolardaki gibi vida çıkıntısı yok. Yani SE 214'ün plastik halkalarını koyacağım vidalar yok. Delikler boş gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O halkaları takacağınız plaka, stok soğutucuyu söktüğünüzde, anakartın arkasına düşer, arka kapağı açıp takın yerine.

Yerinde durmaz kasayı yan yatırıp altına bir şey koyun.
Dostum anakartın arkasında backplate denilen parçası var işlemci hizasında. Onu tutarak ön tarafı vidala, yoksa tutmaz vidalar. Gerisi zaten kılavuzda mevcut.

O halkaları takacağınız plaka, stok soğutucuyu söktüğünüzde, anakartın arkasına düşer, arka kapağı açıp takın yerine.

Yerinde durmaz kasayı yan yatırıp altına bir şey koyun.

Çok sağ olun aklımın ucuna bile gelmedi düşmüş olabileceği.😀 2. M.2 SSD aldım kutudan vidası çıkmadı. Anakartımın kutusundan da çıkmadı. Onun verdiği sinirle bir de fanda böyle olunca kafayı yedim. Teşekkürler tekrardan.

Çok sağ olun aklımın ucuna bile gelmedi düşmüş olabileceği.😀 2. M.2 SSD aldım kutudan vidası çıkmadı. Anakartımın kutusundan da çıkmadı. Onun verdiği sinirle bir de fanda böyle olunca kafayı yedim. Teşekkürler tekrardan.
Marix hocamın cevabını Çözüm olarak raporlarsan hoş bir teşekkür olur , cevabı boşa gitmesin. 🙏

Rica ederim, M.2 vidası çıkmıyor evet, cep telefonunun içerisinden çıkan vidalar uyuyor bilginiz olsun, arızalı cihaz varsa vidasını kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı