SE234 vs PF240

Sağlam OC yapacağım derseniz (voltajları biraz daha esnek vermek gibi...) Arctic Liquid Freezer 2 280mm öneriyorum.
RGB istiyorsanız, SilverStone PF240 alabilirsiniz fakat Arctic serisi daha performanslı, demek istedim.

Bir tık RGB takıntım var tamamen aldığım parçalar yüzünden insan aldıkça alası geliyor peki PF240'da tam yük OC haliyle kaç derece alırım?

Bir tık RGB takıntım var tamamen aldığım parçalar yüzünden insan aldıkça alası geliyor peki PF240'da tam yük OC haliyle kaç derece alırım?
Takıntınızı erteleyebilirseniz :D, 1100TL'ye Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00066A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik canavar alabilirsiniz (Yabancı incelemelere veya testlere bakınız.)
Bütçeniz yetmiyorsa, PF240 yerine LF240 almanızı tavsiye ederim.
O işlemcinin testlerine bakmadım, siz araştırabilirseniz daha sağlıklı olur.

İncehesap firmasının, cumaları periyodik olarak yaptığı Gaming Gecesi adlı etkinliği beklerseniz, bir ihtimal Lian Li Galahad AIO 360 (Tepe soğutucudur diyebilirim. ilk 2 veya 3. sırada) adlı soğutucuyu 1200TL'ye alabilirsiniz.
Arctic'in 280MM modeli, Galahad 360'ın ensesindedir desem yeridir :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı