wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.560 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #2 Çince ''Yapılandırma dili dosyası yanlış!'' yazıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS dyinwishhx Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #3 wanetage dedi: Çince ''Yapılandırma dili dosyası yanlış!'' yazıyor. Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bir çözümü var mıdır? Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Çince ''Yapılandırma dili dosyası yanlış!'' yazıyor. Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bir çözümü var mıdır?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.560 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #4 dyinwishhx dedi: Her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hatanın sebebini bilmiyorum. Oyun faresi yazılımı gibi bir şey yüklüyse silin. Artı 0 Eksi
dyinwishhx dedi: Her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hatanın sebebini bilmiyorum. Oyun faresi yazılımı gibi bir şey yüklüyse silin.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.295 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 15 Ekim 2021 #5 Malwarebytes/Kaspersky ile tam tarama yapın. Tarama temiz çıkarsa CMD'yi yönetici olrrak çalıştırıp "Sfc Scannow" komutunu giriniz. Artı -2 Eksi
Malwarebytes/Kaspersky ile tam tarama yapın. Tarama temiz çıkarsa CMD'yi yönetici olrrak çalıştırıp "Sfc Scannow" komutunu giriniz.
KS KS dyinwishhx Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #6 wanetage dedi: Hatanın sebebini bilmiyorum. Oyun faresi yazılımı gibi bir şey yüklüyse silin. Genişletmek için tıkla... C diskinde Game Mouse yüklü. Silmeye çalışsam da yönetici olarak çalıştırmam gerek. Teşekkürler cevap için. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Hatanın sebebini bilmiyorum. Oyun faresi yazılımı gibi bir şey yüklüyse silin. Genişletmek için tıkla... C diskinde Game Mouse yüklü. Silmeye çalışsam da yönetici olarak çalıştırmam gerek. Teşekkürler cevap için.