Rehber Sea of Thieves Dev Rehber

"Ters rüzgârda ise en hızlı gemidir çünkü tek yelkeni bulunur." cümlesi yanlış. Ters rüzgarda en hızlı gemidir çünkü en hafif gemidir. Brigantine ise yandan rüzgar alınca en hızlı gemidir. Arkadan rüzgar alınca en hızlısı Galleon'dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknik olarak yanlış değil. Zaten tek yelkeni bulunması ve en küçük gemi olması en hafif gemi olduğu anlamına geliyor.

Teknik olarak yanlış değil. Zaten tek yelkeni bulunması ve en küçük gemi olması en hafif gemi olduğu anlamına geliyor.
En küçük gemi yazmamışsın o yüzden kafa karışıklığı oldu bende. Tek yelkeni bulunduğu için ters rüzgarda en hızlı gemiyse, galleonun 3 yelkeni var diyip saçma olmuş dedim.

En küçük gemi yazmamışsın o yüzden kafa karışıklığı oldu bende. Tek yelkeni bulunduğu için ters rüzgarda en hızlı gemiyse, galleonun 3 yelkeni var diyip saçma olmuş dedim.
Konuda ters rüzgâr olayı birden fazla kez belirtildi zaten. Ters rüzgârda en hızlı gemi Sloop olduğu için öyle yazdım. Bu durumu en iyi Galleon ile ters rüzgârda gitmek zorunda olduğunuz zaman anlayabilirsiniz. Çoğu durumda bırakın gitmeniz gereken yere gitmeyi, ters rüzgâra girmek zorunda kalabilirsiniz.

Son düzenleme:
Alıp deneyeyim hocam o zaman cevaplar için sağ olun. Fiyatı 30,50 TL oluyor değil mi?

Evet. Oyuncu sayısına çok takmayın public gemi kuruyorum HDD'ye kurulu olan oyunum açılmadan oda dolmuş oluyor.

Hem Discord sunucuları var. Nicetry, Sea of Thieves Türkiye gibi. Çok kolay arkadaş bulunuyor.

Fun fact: Dev rehber hazırlanıp emek gösterilmiştir but ben oyuna dümdüz girip oynuyorumdur.

Güzel rehber, Sea of Thieves hakkında soru işaretlerini kaldırabilir diye düşünüyorum. Bölüm bölüm ayrılması daha da iyi olmuş. Direkt ful okumak yerine öğrenmek istediği yeri okuyabilir bu da içeriğin kalitesini artırıyor, okuyan kimse onu sıkmıyor ve zamanından çalmıyor.

Sonunda istediğiniz oluyor sanırım Sea of Thieves alacağım. İşim düşer bir gün bu rehbere, elinize sağlık.

Elinize sağlık çok güzel rehber olmuş ama arena modu kalkıp yerine PvP modu geldiği için kendimce şöyle bir düzeltme yaptım umarım yardımcı olabilimişimdir.

PvP modu: bu oyun moduna görev oylama masasındaki kum saatinden ulaşabilirsiniz, ve kum saatinde 2 farklı seçeğiniz olur, birisi alevin hizmetkarları diğeri de servetin muhafızları. Servet muhafızlarını seçerseniz, altın stokçuları, ruhlar örgütü, tüccar ittifakı, Athena'nın serveti şirketlerinin bayraklarını geminize takabilirsiniz. Eğer alevin hizmetkarları'nı seçerseniz sadece reaper şirketinin bayrağı takabilirsiniz. Aksi takdirse kum saati dönmez. Kum saatini oyladıktan sonra ise artık karşı taraf sizi her an avlamaya gelebilir, ama tam anlamıyla PvP moduna girmek istiyorsanız masada duran savaş haritasını oylarak lobiye girebilirsiniz, 0-5 dakika arasında bekleyerek oyun size rakip bulacaktır. Eğer savaş başladığı andan itibaren haritane masasındaki alanın dışına çıkarsanız otomatik olarak kaybedeceksiniz dikkat etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…