Rehber Sea of Thieves Dev Rehber

Bu oyunda gemi satın alındığında fıçılara doldurulan envanter her oyuna giriş seferinde sıfırlanır mı yoksa kalıcı mı olur batmadığı taktirde.

Bu oyunda gemi satın alındığında fıçılara doldurulan envanter her oyuna giriş seferinde sıfırlanır mı yoksa kalıcı mı olur batmadığı taktirde.
Her oyuna girişte sıfırlanıyor. Ancak satın alınan gemi içerisine aksesuar koyabiliyorsunuz, dekoratip birkaç bir şey. Bunlar gemi üzerine kaydediliyorlar. Aynı şekilde gemi kostümleri de gemi üzerine kaydedilebilir.

Yeni başlayanlar için güzel bir tutorial kağıdı.
Bu fotoğrafa oyuna başladığım dönem denk gelmiştim. Gösterilenlerin %90'ı halen daha aynı diyebilirim ancak yakın zamanda gemi hızlarıyla ilgili 2 güncelleme yayınlandı. Bu sebepten bazı farklılıklar olabilir. Hepsinin detayını ve değişikliğini yine rehber içerisinde yazmayı düşünüyorum.

Hey gidi 1 Nisan 2018'de başlamıştım Sot'a 5000 saati geçmişimdir. O kadar gelisti ki her şey.

Oyun tekrar canlanınca bende tekrar başladım daha öncesinde 30 saat anca oynamıştım ama keyifliydi bu sefer hedef 100 saati geçmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…