Çözüldü Sea Of Thieves kapanma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BZC

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2016
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunu yeni aldım, ilk başlarda hiçbir sıkıntı yoktu ama oyun sonradan kapanmaya başladı. Çökmüyor, her açtığımda 15 dk içinde bir anda gidiyor oyunu kapatıyor. Donanımsal bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, GTX 1080 kullanıyorum. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum.
 
Çözüm
Bu şekilde oyundan atmıyor ama Alt+Tab atılmıyor sadece oyun oluyor ekranda arkadaki hiçbir şeye ulaşılmıyor. Discord falan açık kalıyor ama Alt+Tab atmak istiyeince atılmıyor. Gerçekten bir çözüm bulan var mı?

Müjde! Sorunu çözdüm arkadaşlar.​


Ayarlar>oyun>xbox ağı.
NAT türü ve sunucu bağlantısı sorunlu gözüküyor ise (Online oyunlarda oynamazsınız gibi şeyler diyorsa.) 'düzelt' seçeneğine basıp düzeltme uygulandıktan sonra 'yeniden denetle' seçeneğine basın. Artık NAT türü açık gözükecek ve oyundan atma sorunu giderildi.
Not: PC'yi her açtığınızda yapmanız gerekiyor.
Aynısı bende de oluyor ne yapmam lazım? 3 gündü her şeyi denedim diğer platformlara da baktım ama hiç geri dönüş olmadı!
 
Sea of Thieves'e girdiğimde bir süre oynadıktan sonra bir anda oyundan atıyor. Hala çözemedim ilgilenir misiniz?

Aynısı bende var ilgilenen yok mu?
 
Direkt böyle bir rapor paylaştım. Orada oyunu aradım fakat bulamadım. Tüm hatalarımı sizlerle çözdüm. Umarm bunu da çözeriz.

1.PNG
 
Aynı sorun bende de mevcut rapor alamıyorum, bakmadığım forum sayfası kalmadı Windows sürüm değiştim tüm yolları denedim olmadı. Umarım çözüm burada bulunur. :(
 
Recep abi bakarsa çözülür de. Ne zaman bakarsa mağlum. adam yoğun :D
Recep abi bakar mısın? Hala aynı hatayı alyorum.
 
Aynı sıkıntı bende de var Alt+f4 çekermiş gibi oyundan atıyor 15 20 dakikada bir çözümü bulan var mı?
 
Rapor paylaşın dedim ama kimse çözüm istemiyor anlaşılan. Konuda özellikle ekran görüntüsü paylaşmayın diyorum, ekran görüntüsü koyup sonra da çözüm bekliyorsunuz. Arkadaşlar biz müneccim değiliz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı