Sea of Thieves sesim gitmiyor ve kimsenin sesini de duymuyorum

İşletim sistemi
Windows 10

TWO GENERAL

Hectopat
Makaleler
1
Sea of thievesde kimsenin sesini duymuyorum Xbox konsol yardımcısından ağ testi yaptığımda sunucu bağlantısı engellendi diyor nasıl çözebilirm birüsür şey denedim Xbox'u PowerShell'den silip tekrar yükledim yine de olmuyor yardım edin.

Sea of Thieves'da bugün bakım vardı belki bundan kaynaklanıyor olabilir. Senin sesinin gitmesi için ayarlardan sesini iletebilmek için herhangi bir tuş atamaman gerekiyor. Eğer ses ayarın "Hold" kısmında ise Q bastıktan sonra açılan menüde bir sonraki sayfaya geçip Speaking Trumpet denilen itemi eline alman ve sol tık basılı tutulmuş şekilde iken Alt tuşuna basılı tutman gerekiyor. Bu şekilde diğer oyuncular senin konuştuklarını duyabilir.

Sea of Thieves'da bugün bakım vardı belki bundan kaynaklanıyor olabilir. Senin sesinin gitmesi için ayarlardan sesini iletebilmek için herhangi bir tuş atamaman gerekiyor. Eğer ses ayarın "hold" kısmında ise Q bastıktan sonra açılan menüde bir sonraki sayfaya geçip speaking trumpet denilen itemi eline alman ve sol tık basılı tutulmuş şekilde iken alt tuşuna basılı tutman gerekiyor. Bu şekilde diğer oyuncular senin konuştuklarını duyabilir.

Aynı şeyi yaptım olmadı.

Sunucu bağlantısı engellendi diyor Xbox'tan ağ testi yapınca.
Hocam bu makale işinize yarayabilir göz atmanızı tavsiye ederim.

Hocam bu makale işinize yarayabilir göz atmanızı tavsiye ederim.

Hepsini denedim ya yine de olmadı ilgin için sağ ol.

“Ses Denetim Masası'ndan, kayıt bölümünden mikrofonu değiştirince oyuna sesim gitmemeye başladı. Eskiden ses tuşuna basmama rağmen oyun içi sesimin aktif olduğunu gösteren simge çıkmıyordu, şimdi çıkıyor.”

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı