Sea of Thieves Xbox üzerinde fare titriyor

Wakari - Maru

Hectopat
Merhabalar ben yakın zamanda Sea of Thieves aldım. Xbox'a klavye, mouse bağladım ama mouse da bazen titreme bazen ise hassasiyet sorunları ortaya çıkıyor. Bu nasıl halledilebilir mouse sağlamdır ve klavyede hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Kontrolcü ile neden oynamıyorsunuz? Rekabetçi değil bir şey değil. Ağır bir oyun.

Sanırım siz oyunda çok süre geçirmediniz. Oyun rekabetçi olarak geçmemesine rağmen gemiler arası savaşlarda hızlı davranmanız gereken ve çoğunlukla gemi tamir etme, batmamak için su taşıma ve atış için dümen ile doğru açıyı yakalama gibi bir sürü aksiyonun yaşandığı bir oyun. Anlayacağınız üzere hızlı davranmak için mouse ile oynamak daha verimli.

Sanırım siz oyunda çok süre geçirmediniz. Oyun rekabetçi olarak geçmemesine rağmen gemiler arası savaşlarda hızlı davranmanız gereken ve çoğunlukla gemi tamir etme, batmamak için su taşıma ve atış için dümen ile doğru açıyı yakalama gibi bir sürü aksiyonun yaşandığı bir oyun. Anlayacağınız üzere hızlı davranmak için mouse ile oynamak daha verimli.

Siz ilk defa kontrolcü kullanıyorsunuz sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı