Seagate 1 TB HDD ne kadar dayanır ve oyunlarda takılma yapar mı?

Kendim Toshiba DT01ACA100 1TB modelini kullanıyorum. Kendisi 7200 RPM hızında çalışıyor. 2017 yılında 2. el olarak internet kafeden almıştım ve sağlığı şu anda %99. tavsiye ederim, Toshiba HDD'ler sağlam oluyor.

En sağlıklısı bence sadece depolama olarak kullanmak. SSD'yi Windows'a kurup, oyunları da 1 TB HDD'de depolarsan kolay kolay sıkıntı çekmezsin. Ben Seagate harddiski hem Windows hem de depolama olarak kullanamıyordum, GTA 5 gibi oyunlarda çok fazla drop oluyordu. SSD+HDD ikilisi yapınca rahata erdim.

En sağlıklısı bence sadece depolama olarak kullanmak. SSD'yi Windows'a kurup, oyunları da 1 TB HDD'de depolarsan kolay kolay sıkıntı çekmezsin. Ben Seagate harddiski hem Windows hem de depolama olarak kullanamıyordum, GTA 5 gibi oyunlarda çok fazla drop oluyordu. SSD+HDD ikilisi yapınca rahata erdim.

Bende zaten Samsung SSD var 256 GB oyun için alacağım drop olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı