Seagate 3 TB HDD alınır mı?

Bütçe
700₺

GokhanSr

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda depolama alanımı genişletmek için bir HDD alacağım sistemim SSD üzerine kurulu zaten depolamayı hep HDD ile yapmaktayım. Şu HDD'yi almayı planlıyorum ama görünüşü pek hoş gelmedi alınabilir mi? Daha çok oyun için kullanılacak ancak kendi grafik işlerimi de burada depolayacağım eğer bu olmazsa 3-4 TB, 600-700 TL HDD önerebilir misiniz?

HDD

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda depolama alanımı genişletmek için bir HDD alacağım sistemim SSD üzerine kurulu zaten depolamayı hep HDD ile yapmaktayım. Şu HDD'yi almayı planlıyorum ama görünüşü pek hoş gelmedi alınabilir mi? Daha çok oyun için kullanılacak ancak kendi grafik işlerimi de burada depolacağım eğer bu olmazsa 3-4 TB, 600-700 TL HDD önerebilir misiniz?

HDD

Western digital de bad sector olasılığı daha az oluyor diye biliyorum.

O attığınız HDD yenilenmiş duruyor. Ek olarak Seagate'den su bile alınmaz.

Seagate neden kötü bir marka sizin için?

Seagate neden kötü bir marka sizin için?
Sürekli ürünleri sorunlu oluyor, ömürleri kısa genelde. Reddit gibi yerlerde tonla şikayet görürsünüz. WD diskler çok daha uzun ömürlü, tecrübeye dayalı.

Yılların firmasından su alınmaz mı? :D Dünyadaki en büyük HDD üreticisini bir anda köşeye attın ya.
Yıllar geçse ne yazar, berbat HDD'ler üretiyorlar. Bal gibi de gömerim.

Dostum attığın HDD'ler nasıldır ayriyeten 5400 RPM az gelir attığın TOSHİBA nasıldır?
Benim önerim ve kullanmakta olduğum.

Teşekkür ederim öneri için ama 5400 RPM ve 2 TB en az 3 TB lazım olacak bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı