Seagate Barracuda 1TB HDD durduk yere açılıyor

yusufpanda

Femtopat
Daha fazla  
Seagate Barracuda 1TB harddiskim internetten geziniriken durduk yere kapanıyor ve tekrar açılıyor. Birçok yere baktım ama bir çözümünü bulamadım.

Sistem özelliklerim.
•Intel Core i3-9100F.
•ASUS RX560 ROG STRIX OC 4 GB.
•Gigabyte H310M DS2 2.0.
•SanDisk SSD Plus 240GB.
•Seagate Barracuda 1TB.
•Redrock peak 500W.
•8 GB RAM.

Dosya Ekleri

• paint 1.png
    paint 1.png
    903,6 KB · Görüntüleme: 68
  • paint 2.png
    paint 2.png
    941,7 KB · Görüntüleme: 70
  • paint 3.png
    paint 3.png
    921,3 KB · Görüntüleme: 81
Bence yerleri karışmış ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım.
ama bi tahminim var görev çubupunda hdd ne sağ tıkla out de tabii varsa yok sa bi çözümüm yok
Ya da son çözüm görev yöneticisinden HDD'ni sonlarndır.

Şu an sizle beraber aynı durumu yaşıyorum. Bu durumun diskin çizilen bölümünü okuyup yazmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. CMD yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /r komutunu kullanıp bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden bakar mısınız?

Ende de oluyor. Arka plandaki olan şeyler etkiliyor, normaldir.

Doğru, arka plandaki HDD zorlayan faktörler etkileyebilir. HD Tune'de error scan testi yapıp atmanızı rica ediyorum.

Şu an sizle beraber aynı durumu yaşıyorum. Bu durumun diskin çizilen bölümünü okuyup yazmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. CMD yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /r komutunu kullanıp bilgisayarı yeniden başlatıp yeniden bakar mısınız?

Doğru, arka plandaki HDD zorlayan faktörler etkileyebilir. HD Tune'de error scan testi yapıp atmanızı rica ediyorum.
Hemen deniyorum

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-26_162257.png
    resim_2020-12-26_162257.png
    939,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı