Rehber Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?

Detaylı bir anlatım olmuş, helal olsun.

Küçük bir düzeltme, ST2000DM006 modeli de var.

@PossibleTurco hocam konuyu tavsiye forumuna çevirdiğim için özüdr diliyorum. 250 gb bir m.2 ssd bilgisayarım var. Windows her şey burda kurulu ama oyun için 1 tb hdd almak istiyorum. 3-4 program yedeği ve steam oyunlarım için kullanıcam. 1 tb hdd ne almalıyız? 1 gb Ssd alacak bütçem yok. Teşekkür ederim.

WD sevdiğimden Seagate hiç önermezdim. Binevi fanboy olduğumdan Seagate önermezdim.

Fanboyluk yarıyor bazen.

Hocam hiç anlamam ama, bu değerler nasıl? 2014 yılından beridir aynı diski kullanıyorum.

@PossibleTurco hocam merhaba, bir soru sormak istiyorum. Laptop için ikinci bir HDD arıyorum, bir nevi arşiv olarak kullanmak için. (Resim, Video, Oyunlar, DWG uzantılı Autocad dosyalarım vs.) Seagate Barracuda alacaktım fakat vazgeçtim. WD Blue buldum bir tane, fakat bir tık pahalı gibi sanki. Satıcısına da ulaştım, ürünün sıfır ve hiç kullanılmamış olduğunu söyledi. Aynı bu ürünü 300 TL'ye satan da var. Biraz kafam karıştı. Sizce bu linkteki ürün alınır mı arşiv için?

Evet Amazon'da daha ucuzmuş hocam, ama yorumlarda sıfırlanıp tamir edilmiş ürün gönderdiklerini yazmış bazı kişiler. N11'deki satıcı ise hiç kullanılmamış sıfır ürün olduğunu söyledi. Bu yüzden ikilemde kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…