Çözüldü Seagate FireCuda 520 1TB yazma hızı düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mekanik12345

Megapat
Daha fazla  
Önceden başıma gelmişti 4000 olması gereken yazma hızım 1000'de geziyor format atıp çözmüştüm ama şu an format atmak istemiyorum sürekli format atmam mı gerekli bunun kalıcı çözümü nedir arkadaşlar.

Çözüm
Disk arka planda kullanılıyor olabilir mi?

Yok hocam kullanılmıyor kontrol ettim.

Önceden başıma gelmişti 4000 olması gereken yazma hızım 1000'de geziyor format atıp çözmüştüm ama şu an format atmak istemiyorum sürekli format atmam mı gerekli bunun kalıcı çözümü nedir arkadaşlar.

Şöyle çözdüm. 100GB alan açtım halihazırda zaten 400GB vardı, boşta yazma hızı geri yükseldi ama bu tamamem saçmalık. 1 TB bellegi düzgün kullanamıyorum okuyan olursa diye yazıyorum.

Yok hocam kullanılmıyor kontrol ettim.

Şöyle çözdüm. 100GB alan açtım halihazırda zaten 400GB vardı, boşta yazma hızı geri yükseldi ama bu tamamem saçmalık. 1 TB bellegi düzgün kullanamıyorum okuyan olursa diye yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı