Seagate Harddisk Servisten Ne Zaman Gelir?

PCKurdu1903

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Merhabalar,

1 Aydır neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Yeni topladığım sistemim 5. ayında mavi ekran verdi, ilk önce vatana götürdüm sorun yok format atın dediler, format attım yine mavi ekran verdi, 3 hafta önce tekrar götürdüm. Daha bu ayın 5. gününde arızanın harddisk kaynaklı olduğunu anlamışlar ve harddisk servis yoluna çıkmış. Buda yetmezmiş gibi bilgisayar bozulduktan hemen sonra dayanamayıp modemde bozuldu, onuda aldığım yere götürdüm servise gidecek dediler 3 haftadır ses yok. Eski XP kasam ve eski kablolu modemim ile idare etmeye çalışıyorum. Bir taraftan vatanı bir taraftan modemi aldığım yeri aramaktan bıktım vallahi. Birde her iki firmanın da pişkin pişkin konuşmaları beni deli ediyor. Bugün vatanı ararken beklemekten vallahi telefonda uykum geldi.

Birde üstüne babam senin topladığın PC ancak bu kadar olur falan diyor ayrıca sinirim bozuluyor.

Her neyse içimi döktüğüme göre konuya gelelim, sizden bir tahmin yapmanızı rica edeceğim.
Sizce bu harddisk ne zamana gelir ve toplamda bilgisayarıma ne zaman ulaşırım?

yeni.png

Son düzenleme:
İçin çok dolmuş belli :)
İlk önce geçmiş olsun,bence Vatan'a götürmekle hata yapmışsın.
Direk servisiyle irtibata geçseydin belkide şimdi eline ulaşmıştı Cihaz.
Vatana verdiğin günden buyana tam kaç gün geçti sorabilir miyim?

İçin çok dolmuş belli :)
İlk önce geçmiş olsun,bence Vatan'a götürmekle hata yapmışsın.
Direk servisiyle irtibata geçseydin belkide şimdi eline ulaşmıştı Cihaz.
Vatana verdiğin günden buyana tam kaç gün geçti sorabilir miyim?

Hocam sorunun nereden kaynaklandığını bilmediğim için vatana götürdüm, ilk verdiğimde 1 hafta sonra teslim edilmişti sorun yok diye, ikinci kez veriş tarihim 22 Şubat 2015.

Komple kasayı mı Teslim ettiniz?
yirmi iki gün bence çok. Vatan bilgisayar ürünü kayıt ettiğinde 05.03.2015 tarihindeymiş toplam 11 gün geçmiş ve hala "servis yolunda" olarak gözüküyorsa bence bu işte bir terslik var. biraz daha baskı yaparsanız belki ne olduğunu anlayabilirsiniz.

Komple kasayı mı Teslim ettiniz?
yirmi iki gün bence çok. Vatan bilgisayar ürünü kayıt ettiğinde 05.03.2015 tarihindeymiş toplam 11 gün geçmiş ve hala "servis yolunda" olarak gözüküyorsa bence bu işte bir terslik var. biraz daha baskı yaparsanız belki ne olduğunu anlayabilirsiniz.

Komple kasayı teslim ettim, hocam baskıya gelmiyorlar ki bir laf söylediğimde tersliyorlar.

Sende baskı yap bu işler böyle yürür sen baskı yapmadıkça onlar rahatlar ve buda geç gelmesine sebeptir ne kadar baskı yaparsan o kadar iyi olur. ve birde seni terslemeye hakları yok sesini yükselt tutumunu göster altta kalma.

Sende baskı yap bu işler böyle yürür sen baskı yapmadıkça onlar rahatlar ve buda geç gelmesine sebeptir ne kadar baskı yaparsan o kadar iyi olur. ve birde seni terslemeye hakları yok sesini yükselt tutumunu göster altta kalma.

Hocam ben öyle sesimi yükseltmem, yükseltemem de zaten. Az önce yine aradım diyor arızayı bulma servisi gönderme konusunda bir süreç işliyor, kısa sürede sonuçlanır dendi. Birde hızlandırma talebinde bulunmuşlar bugün zaten, öyle dediler artık hayırlısı.

Hakkını savun, şubeye git ve sesini yükselt. Babam casper ürün almıştı, ürünü 3. kez servise gönderiyoruz. Aynı sorun devam ediyordu, cumartesi şubeyi bastık resmen. Sesini yükseltirsen hemen yağ bal çekiyorlar, çünkü diğer müşteriler sorunu duyunca aynı şey kendilerine olabileceğinden korkuyor ve orayı terkediyor. Dediklerimi uygularsan ürünü geri bile verebilirsin.

Hakkını savun, şubeye git ve sesini yükselt. Babam casper ürün almıştı, ürünü 3. kez servise gönderiyoruz. Aynı sorun devam ediyordu, cumartesi şubeyi bastık resmen. Sesini yükseltirsen hemen yağ bal çekiyorlar, çünkü diğer müşteriler sorunu duyunca aynı şey kendilerine olabileceğinden korkuyor ve orayı terkediyor. Dediklerimi uygularsan ürünü geri bile verebilirsin.

Bu hafta sonuna kadar bekleyeyim bir gelişme olmazsa dediğinizi yapacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı