Seagate marka aldığım disk Hitachi çıktı

Hitachi HDD'leri severim fakat Seagate diye almanıza rağmen bu geldiyse direkt iade etmelisiniz.

1600 gün çalışmış olarak gözüküyor HD Sentinel programında. Eğer sıfır olarak aldıysanız bildiğiniz dolandırıcılık bu. 10 yıl önce üretilmiş bir model bile olabilir.

Hitachi HDD'leri severim fakat Seagate diye almanıza rağmen bu geldiyse direkt iade etmelisiniz.

1600 gün çalışmış olarak gözüküyor HD Sentinel programında. Eğer sıfır olarak aldıysanız bildiğiniz dolandırıcılık bu. 10 yıl önce üretilmiş bir model bile olabilir.
Haklısınız. Şimdi hdd yi bilgisayardan çıkardım. İade edicem.
Ürün linki paylaşır mısın merak ettim. Satıcıyı da görmüş olalım.
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri

Satıcısı: alfabilgisayar

Adamlara soru sordum. Cevapları da bu.

Dosya Ekleri

• soru.PNG
    soru.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 86
Adamlara soru sordum. Cevapları da bu.
Yanlış hatırlamıyorsam Seagate sabit disklerinin gerçek olup olmadığını öğrenmek için program vardı, bulursam bağlantısını atacağım.
Buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamlara bak ya. Gerçekten inanılmaz. Aldığınız HDD sizin elinize ulaşmadan önce satıcı tarafınca toplam 1638 gün 22 saat aralıksız çalıştırılmış.
Benim 5 yıllık bilgisayarımdaki, bilgisayar ile beraber bilgisayarın içinden çıkan HDD bile şu ana kadar toplam 231 gün 1 saat çalıştırılmış. Aldığınız HDD'nin ne kadar yıpratıldığını anlatmak için söylüyorum bunu. Bu kadar büyük bir dolandırıcılığa uğramışsınız.

Adamlara bak ya. Gerçekten inanılmaz. Aldığınız HDD sizin elinize ulaşmadan önce satıcı tarafınca toplam 1638 gün 22 saat aralıksız çalıştırılmış.
Benim 5 yıllık bilgisayarımdaki, bilgisayar ile beraber bilgisayarın içinden çıkan HDD bile şu ana kadar toplam 231 gün 1 saat çalıştırılmış. Aldığınız HDD'nin ne kadar yıpratıldığını anlatmak için söylüyorum bunu. Bu kadar büyük bir dolandırıcılığa uğramışsınız.
Seagate Barracuda etiketini Hitachi diske takmak zor iş aslında, saygı duymak gerek!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı