Seagate SSD garantiye nasıl verilir?

Ürünün Hepsiburada linkini atabilir misin? Muhattabın kim bakalım.
Ben de yeni SSD'im ile bu sorunu yaşamıştım. Daha sonrasında kendiliğinden düzeldi.

1669139995358.png

Satıcı hepsiburada sanırım.

1669140042992.png

2 ayda bu değerler normal mi? SSD de Valorant, Edge, MT2 açmak dışında bir şey yapmıyorum bu okuma yazma değeri neden bu kadar çabuk artıyor?

Ve 2 ayda %2 sağlık düşüşü normal değil gibi. Sizce nasıl ?

Sağlık değeri ve neden hız düşümü yaşadığın hakkında bilgi sahibi değilim fakat ürünü Hepsiburada üzerinden Seagate'ten satın almışsın. Özür diliyorum, Alp Bilgisayar adı altında bir satıcıdan almışsın. ALP BİLGİSAYAR VE YAZILIM HİZ. SAN.TİC. VE LTD.ŞTİ. Bu firmaya ulaşırsan garanti için ne yapman gerekiyorsa yönlendirirler.

Ayrıca şu linkten garantini sorgulayabilirsin. Aynı zamanda bu sayfada garanti ile ilgili iletişim seçenekleri de mevcut.

Sağlık değeri ve neden hız düşümü yaşadığın hakkında bilgi sahibi değilim fakat ürünü Hepsiburada üzerinden Seagate'ten satın almışsın. Özür diliyorum, Alp bilgisayar adı altında bir satıcıdan almışsın. ALP bilgisayar VE YAZILIM HİZ. SAN. TİC. VE LTD. ŞTİ. Bu firmaya ulaşırsan garanti için ne yapman gerekiyorsa yönlendirirler.

Ayrıca şu linkten garantini sorgulayabilirsin. Aynı zamanda bu sayfada garanti ile ilgili iletişim seçenekleri de mevcut.

Siparişlerim kısmında Hepsiburada yazıyor. ALP bilgisayar ne alaka?

Ve Hepsiburada deposundan çıktığını hatırlıyorum ürünün.

1669141530104.png

Ürün desteğine basınca beni bu sayfaya atıyor;

2 yıllık SSD diskimde 28.52 TB yazma-okuma olarak gözüküyor.
2 aylık SSD nasıl 6 TB yazma-okuma olabilir?

Abicim böyle garantiye gidebilecek ürünleri vatan bilgisayar vb. fiziksel yerlerden alın. Sonra çok sıkıntı çıkıyor. Belki de kargoyla göndereceksin ve bu, SSD'yi son görüşün olacak. Yenisi de gelmez :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı