Seagate ST1000DM003 50 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın satmış olduğu Seagate harddiski almayı düşünüyorum. Bir sorun olmaması açısından ürünü bana test etmem için verdi ve fiyat olarak 50 TL söyledi. HD Tune Pro ile şu an test yapıyorum ve programda ürün modeli olarak ST1000DM003 yazıyor. aynı ürünün internette arızalı haline baktım ve yaklaşık 40-50 TL'ye satılıyor. Bir sıkıntı olup olmadığını nasıl anlarım, ne yapmamı önerirsiniz? Yapmam gereken testler için tavsiyelerinizi bekliyorum, vermiş olduğunuz önerilerle birlikte yaptığım test sonuçlarını paylaşırım. Yardımınızı bekliyorum :) ürün resmi de sanırım böyle bir şeydi, şu an kasaya takılı. 1 saat önce taktığım şeyin resmini tam hatırlayamıyorum, şaka gibi :D ama buydu büyük ihtimalle:

Amazon.com: Seagate ST1000DM003 P/N: 1CH162-302 F/W: CC46 WU W1D 1TB Desktop HDD: Computers & Accessories

Son düzenleyen: Moderatör:
Not: Normalde 500 Gb'lık ssd kullanmaktayım ve harddiski kasaya taktıktan sonra disk yönetiminden hdd'yi biçimlendirdim ve D sürücüsünü atadım. Normalde sanırım format aşamasında yapılıyor bu iş ama benim formatlık işim olmadığı için windows üzerinden yaptım. Sıkıntı olacak bir şey değildir herhalde.
HD Tune, HD Sentiel ve CrystalDiskMark.
Hocam asıl sorum HDD için ne dersiniz? 50 TL'ye alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı