Çözüldü Seagate taşınabilir disk açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarımdan bazı önemli dosyaları aldım taşınabilir diske ve çıkardım normal olarak. Şu an disk açılmıyor. Böyle kaldı. Dosyalarımı geri almam lazım alamıyorum. Bir çözüm önerir misiniz?

Screenshot_10.png
Screenshot_11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biçimlendirmeden çözme ihtimalimiz yok mu?

Sorunu çözdüm. Chat GPTye sordum az önce şu komutu önerdi "chkdsk /f F:". Komut İstemcisine bunu yazdım 3-4 dakika bir kaç işlem yaptı. Disk normal duruma döndü. Chat GPT dosyaların bazıları hasar görebilir dedi. 4 TB dosyanın tamamını şuan kontrol edemem hasar gören var mı diye ama disk açıldı şuan normal durumda.
Disk Yönetimi yanıt vermiyor diski bağlayınca. Çıkarınca çalışıyor ama

Zorla alabildim şu görüntüyü

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 59
RAW'a dönmesinin birçok sebebi olabilir ancak çözüm üzerinden gidelim. Önemli dosyalarınız yoksa diski biçimlendirmek zorundasınız, dolayısıyla disk içerisindeki veriler gidecek. Veri kurtarmak istiyorsanız R Studio yazılımını öneririm.

Biçimlendirmeden çözme ihtimalimiz yok mu?

Sorunu çözdüm. Chat GPTye sordum az önce şu komutu önerdi "chkdsk /f F:". Komut İstemcisine bunu yazdım 3-4 dakika bir kaç işlem yaptı. Disk normal duruma döndü. Chat GPT dosyaların bazıları hasar görebilir dedi. 4 TB dosyanın tamamını şuan kontrol edemem hasar gören var mı diye ama disk açıldı şuan normal durumda.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı