Seagate vs WD HDD

yigitburakd

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, HDD almayı düşünüyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Bilgisayarımda bir SSD var. Önem verdiğim kısım performanstan ziyade ses. Sesi fazla çıksın istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, HDD almayı düşünüyorum. Bu ikisi arasında kaldım. Bilgisayarımda bir SSD var. Önem verdiğim kısım performanstan ziyade ses. Sesi fazla çıksın istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Seagate traktör gibi ses çıkarır. Kesinlikle WD.

segate hiç kullanmadım ama 1 harici 1 dahili WD blue kullandım 1 tb 7.2k rpm, memnunum sorun çıkarmadım

Seagate traktör gibi ses çıkarır. Kesinlikle WD.
Herkeste bir algı oluşmuş. Seagate fazla ses çıkarır diye bir algı. Her diski mi fazla ses çıkarıyor? Seagate'in de çok iyi ürünleri var. Lütfen bilmeyenler yorum yapmasın.

Seagate alacaksanız eski Barracuda'ları almayın. Onlar çok sesli. HDD önerebilmemiz için bütçenizi bilmemiz gerek. Bütçeniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı