Sebepsiz yere stres olmak

EnesTkt

Hectopat
Daha fazla  
Sürekli sıcak basıyor mont giyerken filan çıkarmak istiyorum işteyken sebepsiz yere rahatken stres oluyorum oyundayken yaşıyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan? Eskiden yoktu.

LoL'e başlarsam daha kötü olurum hocam kitlesinden dolayı oynamıyorum belki Dota başlayabilirim.

LoL'e başlarsam daha kötü olurum hocam kitlesinden dolayı oynamıyorum belki Dota başlayabilirim.
Böyle durumları bazen bende yaşıyorum. Trafikte kaza atlatınca, yarışınca veya bu tarz adrenalinli şeylerde anlattığınız olayları bende yaşıyorum. 1 sigara işi çözüyor.

Anlattığın duruma göre bir panik atak bzukluğu yaşıyorsun gibi görünüyor arkadaşım. acil bir doktora görünmeniz tavsiye ederim.

Gideceğim yakında mecbur.

Bu stres durumundan bir kaçış yoktur büyük ihtimalle. Mesela bende de stresten dolayı, 5-10 yıldır belli hastalıklar oluştu. Tavsiyem: Tamamen geçirmeye değil hafifletmeye odaklan, onun üzerinde uğraş. Biraz klişe, ama meditasyon yapmayı deneyebilirsin. Çikolata gibi, endorfin (mutluluk hormonu) salgılatacak besinler tüketebilirsin. Neşeni yerine getirecek müzikler ve şarkılar dinleyebilirsin. Dertleş, derdine derman olacak arkadaşların olsun. Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler dilerim.

Elimden geleni yapacağım daha gencim gençliğimi zehir etsin istemiyorum.

Dota'da da sanki kendi sunucuları yokmuş gibi Avrupa sunucusuna giren ve leş gibi oynayan ruslar gelecek, çok bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…