Seçim 14 Mayıs'ta olabilir

Hani özgür ülkeydik. Neden oy veren yok olsun diyorsun. Bende muhalefete oy veren yok olsun desem çok iyi mi olur?

Ulan hayvani bir enflasyon var venezuella gibi milyonlarca mülteci var hala oy veriyorsan tabii yok olsun cümlesini hak edersin.

Seçim sonucu olarak fitch ratingsin de tahmin ettiği gibi Kılıçdaroğlu yüzünden cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan meclisi ise yüzde 60 civarıyla muhalefet alacak bir sonrakinde Erdoğan zaten aday olamıyor olsa bile İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olur. Seçim kazanılır bu arada CHP de çöker.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hani özgür ülkeydik. Neden oy veren yok olsun diyorsun. Bende muhalefete oy veren yok olsun desem çok iyi mi olur?

Bu kadar şey oldu ekonomi bitik alım gücü yok oldu Erdoğan ne kadar ülkeyi soyabildiyse soydu daha ne istiyorsun ülke ve vatandaşları bitti artık bir şey alacak gücümüz kalmadı bir de konuşuyor musun? Not: Arkadaşlar yazdıklarınıza cevap veremezsem bilin ki hapishanedeyim 10 yıl içerde kalacağım.
 
ekonomi kötü diyorsunuz babam 3 çocuk yetiştirdi. Hadi benden bir sap olmadı diyelim, 2 kardeşim üni okuyor. Asgari ücretle çalışıyor babam ayrıca. Nasıl bakabildi peki bize.
 
Ekonomi kötü diyorsunuz babam 3 çocuk yetiştirdi. Hadi benden bir sap olmadı diyelim, 2 kardeşim üniversite okuyor. Asgari ücretle çalışıyor babam ayrıca. Nasıl bakabildi peki bize.

Çoğu zorluklarla büyüttü sizin için hayatlarını çöp ettiler hem ekonomi şimdi kötü öncesi için bir şey diyemem ama Erdoğan yine kazanırsa bu sefer asgari ücret alanlar herhalde maaş alamayacak bırak ekonomiyi adalet bile kalmamış savcılar hakimler bile Erdoğan'ın oluşturduğu kendisine özel adalet için çalışıyorlar boş konuşma.

Not: Arkadaşlar yazdıklarınıza cevap veremezsem bilin ki hapishanedeyim 10 yıl içerde kalacağım.
 
ekonomi kötü diyorsunuz babam 3 çocuk yetiştirdi. Hadi benden bir sap olmadı diyelim, 2 kardeşim üni okuyor. Asgari ücretle çalışıyor babam ayrıca. Nasıl bakabildi peki bize.
Ulan ekonomi zaten son 1 2 senedir kötü öncesinde iyiydi ki oğlum 2021 sonu faiz indirimlerinde ekonomi tamamen çöktü 2019 da bile ekonomi iyiydi anneannem bile akpye attı ama şimdi kılıçdaroğluna atıcam diyor ekonomi yüzünden herşey çok pahalı.
 
Haklısınız, şimdi 6'lı masaya bakıyorumda, daha kazanmadan atıp tutanlar var, örneğin iha/siha konusuna karışacaklarını belirtiyor. Böyle olursa, biz hayatta hiçbir şekilde ilerleyemeyiz. Devrim arabası gibi olmaz umarım. Ben sağcıyım, anam-bacım-nenem başörtü takıyor belki, ilerleyen zamanlarda sokakta biri geldi, zorla saçını açmaya vs çalışıyor bu durumda ne olacak peki? En azından herkes eşit olabilecek şekilde ayarlasalar. Özellikle dış politikalarda 6'lı masa ne yapacak onu merak ediyorum. Umarım Gidip'de S400'leri hurdalığa kaldırmazlar, çünkü bu saaten sonra F35'leri vermeyecekleri kesin. Daha Patriot'ları vermeyen ABD, F35'i hayatta vermez. Daha sonra NATO'ya geçmek isteyen İsveç ve Finlandiya meselesini ne yapacaklar acaba? Meral akşener, Rusya-Ukrayna savaşında, Rusya'ya yaptırım uyguluyalım demişti, yaptırım uygulusaydık, şu anda doğal gaz sıkıntısı çekerdik. Mahalledeki afacan çocuklardan bile biri, daha bu 6 kişi 6'lı masayı yönetemiyor, ülkeyi nasıl yönetecekler diye konuşuyorlardı. Kafamda tonlarca soru var. Dik duran bir Türkiye görmek istiyorum.

Haberleri a haber ve yandaş AKP medyasından öğrendiğin için İHA'ya SİHA'ya karışacaklar diyorsun. İHA SİHA konusundaki laflar hep çarpıtıldı. 6'lı masanın bu konuda tek rahatsız oldukları nokta aşırı para harcanması, devletin bütün kadrolarına bayraktar ailesinin alınması (vasıfsız insanlarda dahil) ayrıca İHA ve SİHA'nın siyasi malzeme olarak kullanılması.
 

Geri
Yukarı