Seçim sonrası kart limit düşüklüğü

Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay'dan ve Özgür Demirtaş'tan bankalarda hesabı olan ve kredi kartı olan tüm vatandaşlara kötü haber verildi.
Kredi kartlarına kısıtlama getirildi.

Nakit avans sınırlamasının ise yeniden devreye gireceği söylendi.
Oktay "dar gelirli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir durum değil. Limiti 50 bin TL'nin üzerindeki kredi kartları için geçerli bir durum.
Bütün kredi kartlarında oradan nakit alınarak altın alma gibi ya da döviz alma gibi yani ekonomiye katkı vermeyen yastık altı diye ifade ettiğimiz, ekonominin dışına kaynağı taşıyan bir mekanizmanın çalıştığını görünce ilgili kurumlarımız çalışıyorlar.
Kredi kartıyla altın alımı gibi yastık altı bir yatırım yapılmasının bir anlamı yok.

Oradaki bir kısıtlamadan bahsediyor onun dışında bir şey değil" dedi.
Benim kartım bana bankanın uygun gördüğü limit. Ödeyecek olan benim ne istersem alabilirim.
Ister 30.000-50.000 telefon - laptop, ister dolar Benim alacağım 50-100, 000 TL dolar ile ülke ekonomisi batacaksa zaten batmıştır sebep bahane suçlu arıyorlar demektir.

Elinde nakit olan emlakçı, rent a car, galeri, müteahhit bunların harcamaları kontrol etsinler.
Hayaller TOGG uzaya gitmek gerçekler.
Pazara gidememek, et alamamak. En basitinden 15-20 TL olan kola 35 TL. Daha seçim sonrası dolar 23-25 olursa +1 zam.
Temmuz'da maaşlar zam olursa +1 zam daha gelecek.
Oy verirken bunları göz önüne alın rica ediyorum.

IMG_20230526_073624_107.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzücü bir durum gerçekten.Kart borcumu öderken hiçbir sıkıntı yaşamama rağmen bu nakit avans olayı çok kötü oldu içler acısı şok olmuştum resmen param olmasına rağmen paramı kullanamıyordum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı