Seçim Sonuçlarını Nereden Takip Etmeyi Planlıyorsunuz?

Hangisi?

• TRT

Oy: 4 7,1%
  • SHOW TV

Oy: 0 0,0%
  • STAR

Oy: 2 3,6%
  • ATV

Oy: 5 8,9%
  • FOX

Oy: 29 51,8%
  • BEYAZ TV

• KANAL D

• KANAL 7

• CNN TÜRK

Oy: 3 5,4%
  • Diğer (belirtiniz)

Oy: 13 23,2%

• Oy verenlerin toplamı
    56
  • Anket kapandı .
Seçim sonuçlarını toplayıp televizyonlara ileten kurumlar haber ajansları ve şu an sadece 2 haber ajansı var; Anadolu Ajansı ve Demirören Haber Ajansı. İkisi de iktidarın oldukça fazla etkili olduğu kurumlar, tarafsızlık beklemeyin yani. Hangi kanaldan izlerseniz izleyin aynı sonuçlar olacak. Canlı yayınlayan internet sitesinden takip ederim edeceksem de, her il ilçe istediğim an gözümün önünde TV'ye ne gerek var.
Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın iktidar yanlısı olunca ne oluyo sonuçta ysk nın sonuçları paylaşılmıyo mu

Bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın iktidar yanlısı olunca ne oluyo sonuçta ysk nın sonuçları paylaşılmıyo mu

YSK'nın sonuçları değil. Yani şöyle; YSK tüm sonuçları kesinleşince toplu olarak açıklar ancak TV'lerde görürüz sandıkların %10'u %40'ı açıldı yazar, söylerler. Bunun sebebi her okulda ajanslara bilgi veren birileri var, sonucu kesinleşen her sandığı teker teker ajanslara bildiriyorlar ancak ajanslar bu sonuçları olduğu gibi değil de destekledikleri partinin önde olduğu sandıkların sonuçlarını öncelikle verecek şekilde açıklayabiliyor. Amaç diğer parti yetkililerinin sandıkları terk etmesini sağlamak, bu sayede sonuçları manipüle edebilecek bi' ortam yaratmak. Komplo teorisi, paranoyaklık gibi gözükebilir ancak bu siyasal düzende bence mümkün.

Akp büyük şehirleri kaybederse veya oy oranları düşerse oluşacak siyasi belirsizlikten ötürü yabancı yatırımcı çekimser kalacak dövizin yükselmesi kaçınılmaz olur
E her türlü seçimlerden sonra artacak diyorlar. AKP devam ederse sorun yok demek istiyorsunuz değil mi? Benimde düşüncem bu yöndeydi ancak benim gibi düşünen çok yok sanırım.

AKP büyük şehirleri kaybederse veya oy oranları düşerse oluşacak siyasi belirsizlikten ötürü yabancı yatırımcı çekimser kalacak dövizin yükselmesi kaçınılmaz olur.
Siyasi belirsizlik ne alaka? Seçim oluyor. Seçim demokrasi ile yönetilen her ülkede var. Seçim sonuncunda kaybetmek de kazanmak da var. Kimse AKP kaybetti bu ülkenin siyasi belirsizliği var demez. O büyük belediyeleri AKP kazansa bile Dolar yükselecek. Ayrıca siyasi belirsizliğin belediye seçimleri ile ne alakası var onu çözemedim.

Fakat iyi kılıf bulmuşlar. Eğer yükselirse suçlusu yine CHP olacak o zaman. Güzel taktik.
Ülkede zaten her türlü Dolar fırlayacak. Şu an bile zar zor tutuyorlar.

AKP devam ederse sorun yok demek istiyorsunuz değil mi? Benimde düşüncem bu yöndeydi ancak benim gibi düşünen çok yok sanırım.
Aynen AKP devam ederse hiçbir sorun olmayacak. Ayrıca adamlar ekonomiyi süper yapacak. Aynı 17 yıldır yaptıkları gibi. Öyle süper yapacaklar ki ertesi gün Türk Lirası çok hızlı bir şekilde değer kazanacak.

Bildiğiniz tarafsız kanal var mı oradan takip etsek iyi olur her yer ya CHP ya AKP FOX'u açınca CHP kazanıyor A Haberi açınca AKP.
Yandaş medya hariç bütün kanallar doğru düzgün veriyor. Zaten kanal kanal gezerken de anlaşılıyor. Aralarında çok az bir fark oynuyor. FOX kanalı hakkında neden öyle bir düşünceye kapıldınız anlamadım. Gayet doğru veriyor. İlk başlarda CHP çok önde % 60 falan deyip sonradan düşürmüyorlar. Güncel şekilde veriyorlar. O yandan bir sıkıntı yok. Diğer kanallarda aynı şekilde doğruyu veriyor. Zaten öyle yapan pek olmuyor.

Ben sadece sunumları güzel olduğu için izliyorum. Yoksa izlenecek bir ton kanal var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı