Seçim sonucu ne oldu?

foto%201%20vallend%20paard%20710%20pixels.jpg

Sonuç ne oldu henüz bilemiyorum ancak her iki durumda da milletçe kaybediyoruz. Ama bir seçenek de çok daha ağır ve geri dönülemez bir biçimde kaybediyoruz. Söyleyecek pek de bir şey kalmadı. Yalnızca şunu söyleyebilirim:Tüm milletimize şimdiden geçmiş olsun.

2. Tur ama Ak parti hile yapıyor. Kanıtlarım da mevcut. Adreslerinizi kontrol edin e-Devlet'ten sizden başka başkaları da gözüküyor mu bakın. Şu an birçok kişinin evinde tanımadığı isimler oturuyor gözüküyormuş. Özellikle Suriyeli falan gözüküyor diyenler çok fazla. Tipik Ak parti şaşırtmadı beni.
Baba sen ne anlatıyon? Recep Tayyip Erdoğan yine fark attı. 2. Turdada o kazanacak zaten.

Seçimi kazanamadık değil seçimi kazandırtmadık. Anketler zaten bu sonuçları gösteriyor idi. 2. turda hallediyoruz. Yaşı oy kullanmaya yetmeyenler bir ileti dahi atmaya hakkı yok bu konuda.

Anketlerin çoğundan fazlasında Kılıçdaroğlu öndeydi ama anketle bitmiyor iş.

Seçimi kazanamadık değil seçimi kazandırtmadık. Anketler zaten bu sonuçları gösteriyor idi. 2. turda hallediyoruz. Yaşı oy kullanmaya yetmeyenler bir ileti dahi atmaya hakkı yok bu konuda.

Ne yaşıyonuz nereyi izliyonuz kimi dinliyoruz yanımda CHP'nin içindeki tanıdıklarım kaybetttık dıyolar Erdoğan 0.5 oyla kaçırdı ikinci turda 0.5 oy alamayacak gibi havalar fılan kim sizi kandırıyor bu nasıl kafa cözemedim cidden :D

Ne yaşıyonuz nereyi izliyonuz kimi dinliyoruz yanımda CHP'nin içindeki tanıdıklarım kaybetttık dıyolar Erdoğan 0.5 oyla kaçırdı ikinci turda 0.5 oy alamayacak gibi havalar fılan kim sizi kandırıyor bu nasıl kafa cözemedim cidden :D

Ben açıkçası Erdoğan'ın %49 oyu olduğunu sanmıyorum halk TV de ıslak imzalı verilere göre %47 kılıçdaroğlu %46 Erdoğan'dı nasıl 45 dk de 3 puan arttı anlamadım.

Baba sen ne anlatıyon? Recep tayyip Erdoğan yine fark attı. 2. turdada o kazanacak zaten.

Üslubunu düzelt mahallede ki keko arkadaşların değilim senin. Farkı falan bırak sen gerçekleri konuşunca hemen değiştirmeyin konuyu. e-Devlet'te kim adresini sorgulasa aynı adreste ikameti gözüken birkaç kişi daha çıkıyor. Özellikle Suriyeli isimler oluyormuş hep. Sandıkta bile sizin adreste 5 kişi 10 kişi gözüküyor neden bir anda gelmiyorsunuz teker teker geliyorsunuz diye de azarlıyorlarmış milleti. Adam evde tek yaşıyor sandığa gidince sizin adreste 10 kişi gözüküyor diyorlarmış. Ak partililer de böyle böyle kazanacağız işte susun falan diyormuş. Dümen sizde tiyatro sizde dalavare sizde maşallah her şey var.

Adamlar gece 3'teki açıklamalarında kabul ettiler kaybettiklerini ve sen hala kanıtlarım var diyorsun 😂😂😂😂
Kader aynı dostum yine RTE kazanacak.

Hepsine okeyim. Fakat niye ak parti kazanıyor diye seviniyorsunuz ben onu anlamıyorum? Değişime niye açık değilsiniz? Niye insan gibi yönetilmeye insan gibi yaşamaya gerek duymuyorsunuz? Koyunsunuz yemin ederim. Celladına aşık insanlarsınız.

10 kişi gözüküyor neden bir anda gelmiyorsunuz teker teker geliyorsunuz diye de azarlıyorlarmış milleti. Adam evde tek yaşıyor sandığa gidince sizin adreste 10 kişi gözüküyor diyorlarmış. Ak partililer de böyle böyle kazanacağız işte susun falan diyormuş. Dümen sizde tiyatro sizde dalavare sizde maşallah her şey var.

Seçim günü okulda bir adamın evinde 2 kişi var diye gözüküyordu kadın bu sizin eşiniz ise neden birlikte gelmediniz dedi adamda benim eşim yok ben bekarım demişti işte şaibeli olduğu buradan belli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı