Seçim Tahmininiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonradan konuştukları kadın neden gülmüyor? Şaka olsa bile bıraktığı hissiyat iyi değil. Ha bi de sonradan sorulan insanlar sahte şahitlik yapıyor derseniz 'Bunlar dış güçlerin oyunu' fikrine sahip olan kişilerden farkınız kalmaz. Bazılarına göre her şahit sahte, her haber yalan, her seçim hileli. Ben hiçbir partiyi desteklemiyorum çünkü her partinin kitlesi körü körüne kendi partisini savunuyor.

Hocam misal bu adamı severek takip ediyom ve bu konuşmasını çok sevdim, dediklerini doğru buldum, sen nasıl bulursun bilmem, senin düşüncen ne yönde olur da ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya onların işi gücü yalan haber yapmak. Fakat yukarıda görüldüğü üzere inanan kesim var. Yapacak bir şey yok. Onların neler neler yaptığını bilen biliyor zaten. Buraya yazmayayım da konu fazla karışmasın. İsteyen gider araştırır. Tabii yine A Haber'de göremezsiniz onları.

Bizimkiler de yapsın ne diyeyim.

Bugün cep telefonuma mesaj geldi. CHP'li insanlar AKP'li insanlara kurşun sıkmış. Altına da siyaseti kirletenlere oy vermeyin yazıyor. Kurşun sıkılıyor fakat kimsenin haberi yok onu da geçtim bir haber kanalı bile yandaşlar dahil bunu haber vermiyor

Bunları pek takmamak lazım.

Videoyu tam izlerseniz en sonda orada olan kadın ve erkek konuşuyor bir dinleyin. Adam gönderme yapıyor. Üstelik mahalle muhtarı da böyle bir şeyin olmadığını söylüyor. Bıraktığı hissiyat gayet iyi. Yarası olan gocunur diye bir laf var ya tam ona uyuyor şu an. Adam AKP bazı belediye başkanlarına gönderme yapıyor. Bazıları bunu ciddi ciddi dedi diye.

Neden gülmüyor sorusuna gelirsek, siz her espriye gülüyor musunuz? Kadının gülme zorunluluğu mu var?

Diğer yandan bana A Haber'i savunmayın. Ne oldukları belli. Orada AKP'ye oy atacak insanları toplayıp siz bunu söyleyin demişlerdir. Bunun örneği çok oldu. Videosunu da atarım size ama konu cidden çok karışacak.

İnananlar da var ya, acıyorum yani, iyi parti Türk Milliyetçisiyiz, diye MHP' nin yerini alan bir parti olcaz diye kuruldu, PKK ile ne işi olsun.

Adaletin olmadığı yerde neyin seçimi!

Neyse yazdım yazdım sildim. Birisi saçma bir yorum atacak benimde tepem atacak. Hiç gerek yok.

Tam tahmin ettiğim gibi kişilerin saçma sapan siyasi propagandalarını yaptığı bir başlıktan öteye gidememiş. Sanıyorlar ki çok sevdikleri partilerinin lideri burada yaptıkları yorumları takip edip kendilerini alkışlıyor. Partizanlara acıyorum.

Son düzenleme:
Aslında yazdığım cevapta söylediklerinizin cevabı var ama uzatmanın alemi yok. İyi günler.

Boşu boşuna kendinizi yemeyin arkadaşlar. Ülkede böyle kafalar nefes almaya devam ettikçe daha çok seçim öncesi böyle yorumlar çıkar. En zor şeydir bir insanı inandığı fikirden vazgeçirmek, gerçekleri görmesini sağlamak. Ancak kendisi isterse başarabilir.

Şehirlerde yapılan mitinglerin birbirine oranlamasıyla oluşan sonuçları yansıttığımız bir analiz çalışmasını websitesi haline getirdik.Wix yardımıyla yaptık arkadaşlar siteyi.Biraz sıkıntıları var özellikle bu sitedeki insanlar daha iyi görürler diye düşündüm.Gördüğünüz bir hata olursa düzeltmemiz için paylaşırsanız sevinirim.
Site
www.rekormiting.com

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…