Seçim Tahmininiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara, Bursa ve İstanbul'dan 2 sini kaybedecekler ama bakalım hangi 2si. Seçimden sonra kayyum atarsa işte o zaman gelin siz curcunaya.

Her zaman umut var. Önemli olan o umut ışığını büyütebilmek. Kendiniz için oy kullanmasanız bile ülkedeki diğer hakkı yenen insanlar ve ezilen insanlar için kullanın. Tek hoş gelmeyen taraf Ankara’yı kaybederseler ve kayyum atarsalar bir iç savaşın kapısını aralar. Öyle düşünüyorum.

Kanka bu bendeki parti düşmanlığı değil, halk içten içe eriyor. 3 tane patates 5 TL pazarda, tabiki bunun belediye ile alakası yok, ama insan üzülüyor ne yapacağımızı şaşırdık !
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fark var arada ! Biri alay ediyor, biri gerçekleri açıklıyor.

Şu Berat Albayrak denilen şahıstan nefret ediyorum, Bir insan bu kadar mı beyin yoksunu olabilir!

- Ooo damat naptın. Gel seni bakan yapacam.
Eyw Reis şaka bir yana Berat denilen şahıs yerine ben olsaydım sanırım Vatan, Teknosa gibi yerlerin Vergilerini kaldırır AliExpress gibi yerlerden alışveriş yapmalarını tavsiye ederdim, Düşük bütçesi olan insanlara :)

Screenshot_2.png

Ankara ve İstanbul AKP alır ama İzmir zor.
Hatay için bu yıl ilk kez AKP'den umutluyum. Lütfü Bey kendi kendini mahvetti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı