C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2019 #71 Off gene hile dönüyor. 2 saattir aynı durum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.855 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 1 Nisan 2019 #72 CYP dedi: Off gene hile dönüyor. 2 saattir aynı durum. Genişletmek için tıkla... Fetöcü derler birazdan
CYP dedi: Off gene hile dönüyor. 2 saattir aynı durum. Genişletmek için tıkla... Fetöcü derler birazdan
C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2019 #73 Silinen üye dedi: Fetöcü derler birazdan Genişletmek için tıkla... Trafoya kediler girmiyor mu artık?
Silinen üye dedi: Fetöcü derler birazdan Genişletmek için tıkla... Trafoya kediler girmiyor mu artık?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.855 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 1 Nisan 2019 #74 CYP dedi: Trafoya kediler girmiyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Kediler giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum ama Akp sanırım, Artık son sularını içiyor Bunu iyi biliyorum.
CYP dedi: Trafoya kediler girmiyor mu artık? Genişletmek için tıkla... Kediler giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum ama Akp sanırım, Artık son sularını içiyor Bunu iyi biliyorum.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #75 Erdoğan sadece ortalığı yatıştırdı. Kendi kitlesini cidden çok iyi teselli etti. Adamın ağzı iyi laf yaptı. Dersine çalışmışlar. Birazdan sonuçlar açıklanır. Kesin bu adamın konuşmasını beklediler.
Erdoğan sadece ortalığı yatıştırdı. Kendi kitlesini cidden çok iyi teselli etti. Adamın ağzı iyi laf yaptı. Dersine çalışmışlar. Birazdan sonuçlar açıklanır. Kesin bu adamın konuşmasını beklediler.
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 1 Nisan 2019 #76 KaraKartalw dedi: Erdoğan sadece ortalığı yatıştırdı. Kendi kitlesini cidden çok iyi teselli etti. Adamın ağzı iyi laf yaptı. Dersine çalışmışlar. Birazdan sonuçlar açıklanır. Kesin bu adamın konuşmasını beklediler. Genişletmek için tıkla... 1 saat oldu ses yok daha ne kadar oy yok etmeye çalışıyorlar acaba çok merak ediyorum
KaraKartalw dedi: Erdoğan sadece ortalığı yatıştırdı. Kendi kitlesini cidden çok iyi teselli etti. Adamın ağzı iyi laf yaptı. Dersine çalışmışlar. Birazdan sonuçlar açıklanır. Kesin bu adamın konuşmasını beklediler. Genişletmek için tıkla... 1 saat oldu ses yok daha ne kadar oy yok etmeye çalışıyorlar acaba çok merak ediyorum
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #77 whywouldnt? dedi: 1 saat oldu ses yok daha ne kadar oy yok etmeye çalışıyorlar acaba çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Erdoğan bile kabul ettikten sonra gerisi boş. Diğer yandan neden bu kadar beklendiğini cidden anlamadım. Açıkla gitsin yani. Zaten ne olduğu belli.
whywouldnt? dedi: 1 saat oldu ses yok daha ne kadar oy yok etmeye çalışıyorlar acaba çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Erdoğan bile kabul ettikten sonra gerisi boş. Diğer yandan neden bu kadar beklendiğini cidden anlamadım. Açıkla gitsin yani. Zaten ne olduğu belli.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.855 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 1 Nisan 2019 #78 Ne zaman tam açıklanacak.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #79 Silinen üye dedi: Ne zaman tam açıklanacak. Genişletmek için tıkla... Belli değil. Fakat Ekrem İmamoğlu kendisi şimdi açıklamaya yapacak. Galiba oy sonuçlarını açıklayacak ben öyle anladım.
Silinen üye dedi: Ne zaman tam açıklanacak. Genişletmek için tıkla... Belli değil. Fakat Ekrem İmamoğlu kendisi şimdi açıklamaya yapacak. Galiba oy sonuçlarını açıklayacak ben öyle anladım.
N NoName472 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 697 Çözümler 1 Yer Türkiye 1 Nisan 2019 #80 Vallahi ben bir şey diyemiyorum. Ama yazıklar olsun, burada sonuç açıklayacaklarına vaktimizi yediler.
Vallahi ben bir şey diyemiyorum. Ama yazıklar olsun, burada sonuç açıklayacaklarına vaktimizi yediler.