Bu dediğiniz, iktidarın dün yaptığı kötülükler, bugün kötülük olmaz lafına çıkıyor. Her türlü kötülüğü yapsın ama bugün onları saymayalım öyle mi?
Söylediğiniz cümle, kendinizle çelişiyor. CHP'nin de dün yaptığı yanlışları bugün saymayalım o zaman. Siyasetin D'ünü bugünü olmaz sonuçta.
İşte bende bu dediklerini bugün için düşünüyorum. 6'lı masa kazansa daha mı iyi yönetecek? Sanmıyorum.
Size son lafım, aşağıdaki bilgilerdir. Umarım aşağıdaki icraatler ve daha fazlaları, sizin için ideal Cumhurbaşkanı adayını çıkartıyordur.Dünden kastım gayet iyi anladın aslında. Neyse daha uzatmaya gerek yok
Benim düşüncelerim bunlar. Hayırlı geceler.
Bu dediğiniz, iktidarın dün yaptığı kötülükler, bugün kötülük olmaz lafına çıkıyor. Her türlü kötülüğü yapsın ama bugün onları saymayalım öyle mi?
Söylediğiniz cümle, kendinizle çelişiyor. CHP'nin de dün yaptığı yanlışları bugün saymayalım o zaman. Siyasetin D'ünü bugünü olmaz sonuçta.
Kılıçdaroğlu bunun için özür diliyor ve bu sorunu kendisinin ortaya çıkardığını söylüyor. Bu olayı düzeltmek için de elinden gelen teklifleri sunuyor.Asıl kötülüğü yapan CHP annem ve anneannem hep anlatırdı başörtülü oldukları için çektiklerini.
Annem hep tarih öğretmeni olmak istermiş puanı tıpa bile yeterken başörtülü olduğu için tarihe bile gidememiş CHP yönetimdeyken
Bu parti ülkeden dini kaldırmak için kurulmuş ve kılıçdaroğlunun başörtü yasasını istemesindende anlayabiliriz.
Bir daha kaybedersek diye elimde bir koz saklıyorum. %100 etkili. Hiçbir şey hissetmiyorsun.
Kılıçdaroğlu bunun için özür diliyor ve bu sorunu kendisinin ortaya çıkardığını söylüyor. Bu olayı düzeltmek için de elinden gelen teklifleri sunuyor.
Karşınızda hiçbir şeyi kabul etmeyen, sadece iyi şeyleri kabul eden iktidar var. Bir yandan da yaptığı şeyler için özür dileyen ve telafi etmek isteyen birisi var.
Ayrıca, Türkiye'nin bir dini yok. Türkiye, laik bir devlettir ve dini İslam değildir. Anayasa'nın ilk 4 maddesini okumanızı tavsiye ederim.
ıı. Cumhuriyetin nitelikleri
madde 2 – Türkiye cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
KK'nin sunduğu başörtü teklifini siz ne olarak düşünüyorsunuz? Kendisi kısıtlayalım demiyor, güvence altına alalım diyor.Yaptığı şeyler için özür diliyor fakat başörtü anayasasının getirilmesini istiyor hala.
Türkiye'nin resmi bir dini olmasın hadi ama İslam dinine karşı bir yönetim olduğu ortadaydı resmi bir dini olmayacaksa bütün farklı dindeki insanlar aynı haklara sahip olmalı ancak dini İslam olanlar büyük haksızlıklara zorluklara uğradı.
1950'lerde bayağı kötü yönetiyordu ben büyüklerimden öğrendim nasıl yönettiklerini.
Oy için teröristlerle iş birlikteliği yapan bir partiye vereceğime Erdoğana veririm. Dış siyasette neler yapacaklarını biliyor muyuz? Türlü türlü kavramların içerisinde dışa bağımlılığı arttırmayacaklarından emin miyiz? Ben şahsen 6'lı masaya hiç güvenmiyorum. İnanıyorum ki iktidara gelseler AKP'nin yaptığından daha büyük yolsuzluk yapacaklar.
Üniversitelerde başörtüsü/türban yasağını kim koydu?Asıl kötülüğü yapan CHP annem ve anneannem hep anlatırdı başörtülü oldukları için çektiklerini.
Annem hep tarih öğretmeni olmak istermiş puanı tıpa bile yeterken başörtülü olduğu için tarihe bile gidememiş CHP yönetimdeyken
Bu parti ülkeden dini kaldırmak için kurulmuş ve kılıçdaroğlunun başörtü yasasını istemesindende anlayabiliriz.