Seçim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kardeşim diktatör olan bir ülkede böyle bir şey yazabilir miydin? Bak Atatürk'ü kötülemek için söylemiyorum ama sen ölmüş bir adama eleştiri yapamazken yaşayan bir cumhurbaşkanına küfür etmeyi diktatörlük sayıyorsun. Eleştiremiyoruz diyorsan bunları yazamazdın zaten kardeşim ne kadar boş insansınız sizi anlamıyorum cidden hiç anlamıyorum.

Tayyib'in bu yazdığımdan haberi olsun, hakaret cezasıyla beni hapse atar.

Al özgür Türkiye: '128 milyar nerede?' afişlerine 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması

Kardeşim 128 milyar dolari çaldiğiyla suçlaniyor cumhurbaşkani ne bekliyorsun? Üstelik açıklaması yapıldığı halde. Ben sana bir şeyi çaldığını söylesem bu hakaret olmaz mı? (delilleri olmadan )
O zaman yazdıklarıni polise götürsem cezayı yersin ispatla hadi bana bu yazdiklarini gorse ceza vereceğini.

Türkiye'nin bütçesini tek kişi belirliyor. Medyayı istediği gibi kontrol ediyor. Seçimi açıklayan Anadolu Ajansını kontrol ediyor. Yargıyı kontrol ediyor. Bu kişi seçimle gider mi?
Şu konuda katılmıyorum.
Herkes tutturmuş diktatör diktatör diktatör diye.
Diktatör olsaydı sizce bu konu açılabilir miydi? Ya da açılsa bile konu sahibi kaç saniye kalabilirdi?
Basın özgürlüğünün olmadığından bahsediyorlar, her gün onlarca kanal sabah akşam adama giydiriyor.
Ya ortada diktatörlük diye bir durum yok, ya da diktatörlüğü yapmayı bilmiyorlar.

Aslında birbirini tetikleyen şeyler. Eğitim kötü olur, hamaset siyaseti, dini ve milli duygu sömürüsü sevilir, sömürüyü yapan kişiler iktidar olur, iktidar medya organlarını kontrol eder, propagandalar yapılır, muhalefet kontrol altına alınır ve iktidar sürdürülür.

Ne yazık ki Türkiye ülkeyi iyi yöneteni değil de müslüman olanı seçiyorlar. Yani kısacası islamiyeti çok yanlış kullanıyorlar bence.
Bu seferki seçime Z kuşağı ile birlikte girilecek. Ve şunu unutmayınız ki Z kuşağı, eli tespih tutan değil; kitap tutan bir başkan seçecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…