Seçimden sonra gençlere vergi kalkacak mı?

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Merhaba şu an bir sürü elektronik alete ihtiyacım var ve elime sonunda para geçti.
Şimdi kazanma ihtimali yüksek olan iki partide gençlere vergi kalkacak gibi vaatler sunuyor. (tam emin değilim bunun için bana kızmayın ama sokakta yürürken bile böyle şeyler görüyorum)
Sizce elektronik eşya şimdi mi alınmalı yoksa seçimden sonra mı?

Son düzenleme:
Ben mümkün değil diyorum, çok basit ve kandırıcı bir vaat değil mi sizce de? demiyorlar ben gereksiz olan vergiyi tamamen herkese kaldıracağım, dedikleri şey 'gençlere yok ilk alışverişinde o yok bu yok' bence gençlere oynuyorlar, hem kim denetleyecek o kitleyi alışveriş yaparken? hiç sanmıyorum ama umarım olur ne diyelim.

Böyle bir şey olacak olsa dahi seçimden hemen sonraki hafta olmaz arkadaşlar. Devlet işleri yavaş işler, özellikle oturmuş sistemlerin kalkması ya da değişmesi daha yavaş işler. Milyonlarca EYT'li hala daha evrak işlerinin bitmesini ve sonrasında maaşlarını bekliyor. O yüzden bu vaade göre bir plan yapıyorsanız zamanınız çok olsun.

Türkiye'de ihtiyacınız olanı ihtiyacınız olduğu anda almanız önerimdir. İndirim indirim diye gelenleri de gördük.

Ben mümkün değil diyorum, çok basit ve kandırıcı bir vaat değil mi sizce de? Demiyorlar ben gereksiz olan vergiyi tamamen herkese kaldıracağım, dedikleri şey 'gençlere yok ilk alışverişinde o yok bu yok' bence gençlere oynuyorlar, hem kim denetleyecek o kitleyi alışveriş yaparken? Hiç sanmıyorum ama umarım olur ne diyelim.

Böyle bir şey olacak olsa dahi seçimden hemen sonraki hafta olmaz arkadaşlar. Devlet işleri yavaş işler, özellikle oturmuş sistemlerin kalkması ya da değişmesi daha yavaş işler. Milyonlarca EYT'li hala daha evrak işlerinin bitmesini ve sonrasında maaşlarını bekliyor. O yüzden bu vaade göre bir plan yapıyorsanız zamanınız çok olsun.

Eyvallah ben yavaştan alışverişe başlayayım o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı