Seçimler yüzünden moralim bozuldu

II. Wilhelm

Hectopat
Makaleler
3
Ya Allah aşkına, yakınlarım depremde çok fazla insan kaybettiler ona rağmen malum kişiye verdiler. Gıda sıkıntısı yaşayan insanlar yine malum kişiye oy verdiler. Bunlar yüzünden biz bittik arkadaşlar. Bir genç olarak geleceğe dair hiçbir umudum kalmadı. N'olur siyasi taraf tutuyorsun demeyin bana. Bu bir ölüm kalım savaşıdır. Bundan sonra ne yapacağız? İkinci tura kaldı ama malum kişi çok önden geliyor.

Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım, iki gündür çok az uyuyorum. Dün gece seçim sonuçlarının çok fazla aleyhimize işlemesi moralimi bozmuş ve böyle bir konu yazmama vesile olmuştur. Az önce kalktım ve kendime geldim diyebilirim. Moralim şuanda gayet iyi ve seçimi kazanacağımızı düşünüyorum + sizin moralinizi de asla ve asla bozmak istemem. Kusuruma bakmayın bu konu için.

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.

-Mustafa Kemal Atatürk-
Biraz saçma gelebilir ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları İngilizler Çanakkale'ye saldırmaya başlayınca "Aha Çanakkale'ye girdiler biz kesin kaybettik, daha savaşmamıza gerek yok, teslim olalım" deselerdi bu ülke kurtulur muydu? Biraz düşünelim, umudu kaybetmeyelim. Kazanacağız.

Bu bir ölüm kalım savaşıdır.

Ölüm kalım savaşı Kurtuluş Savaşı idi. Onun da hakkından geldik. İstediğimiz sonuç çıkmasa da oturup ağlamak bir şeyi çözmez. Çalışmaya devam. Yapacak bir şey yok.
Oyunuzu verin, görevinizi yapın gerisini çok da kafaya takmayın. Sonuca başka bir etkiniz olamaz. Kendinize odaklanın.

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.

-Mustafa Kemal Atatürk-
Biraz saçma gelebilir ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları İngilizler Çanakkale'ye saldırmaya başlayınca "Aha Çanakkale'ye girdiler biz kesin kaybettik, daha savaşmamıza gerek yok, teslim olalım" deselerdi bu ülke kurtulur muydu? Biraz düşünelim, umudu kaybetmeyelim. Kazanacağız.
Arkadaşlar bir bilgilendirme yapayım, iki gündür çok az uyuyorum. Dün gece seçim sonuçlarının çok fazla aleyhimize işlemesi moralimi bozmuş ve böyle bir konu yazmama vesile olmuştur. Az önce kalktım ve kendime geldim diyebilirim. Moralim şuanda gayet iyi ve seçimi kazanacağımızı düşünüyorum + sizin moralinizi de asla ve asla bozmak istemem. Kusuruma bakmayın bu konu için.
Cevabı üsttedir. Ve size katılıyorum.

Benim de moralim bozuldu özellikle milletvekili oranında ciddi yenilgi aldık... fakat kolay kolay pes etmek yok.

Yabancı ülkede yaşayıp AKP'ye veren "Türk" demek istemediğim bozuntular da olmasa keşke. 2. turda Sinan Oğan'a kaldık. Bir umut var, belki seçmenine CHP'ye vermesini söyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı