Seçimlerde hile mi yapıldı?

Kardeş niye nefret kusuyorsunuz bak ben sana güzel konuşuyorum millet ittifakını tutunca ne hikmetse başlıyorsunuz nefretli konuşmaya hepimiz ağır konuşuruz burada bir başlarız kendimizden geçeriz ne o ne ben sen işte yok AKP'ye ver yok CHP'ye ver de demiyoruz yönlendirme yapmaya gerek yok bence ve kimin gideceği inan hiç belli olmaz :D heyecanın kaçmasın 11 gün kaldı.

Dostum bırak kendi çapında konuşsun bak hiç ona cevap vermiyorum belli zaten çocuk olduğu tutarsız konuşmalarından laf anlatamazsın zaten.

Kardeş niye nefret kusuyorsunuz bak ben sana güzel konuşuyorum millet ittifakını tutunca ne hikmetse başlıyorsunuz nefretli konuşmaya hepimiz ağır konuşuruz burada bir başlarız kendimizden geçeriz ne o ne ben sen işte yok AKP'ye ver yok CHP'ye ver de demiyoruz yönlendirme yapmaya gerek yok bence ve kimin gideceği inan hiç belli olmaz :D heyecanın kaçmasın 11 gün kaldı.
Yanıtı diğer ''Bilgili abime'' atmıştım ama üstünüze alınıyorsanız sizin için de geçerli. Ayrıca isterseniz gidip Akp'ye atın. Ben yabancı dil okuyorum yeşil pasaportum falan da var bir yolunu bulur çeker giderim. Burada sürünmeye siz devam edersiniz. Olan güzelim ülkeye olur orası ayrı. Size düzgünce anlatıyorum 3 saattir aynı şeyleri anlatıp duruyorsunuz. Eğer fikir değişimine açık değilseniz siyasi görüşünüz sizde kalabilir. İyi sosyaller.

Arkadaşlar isim veya parti adı vermeyerek soracağım. Sanırım ıslak imzalı tutanaklar uyuşmuyormuş ve bir taraf hile yapmış bu doğrulandı mı? Eğer doğrulandı ise neden karşı taraf ses çıkarmıyor?
Bildiğime göre evet hile yapıldı.

Yanıtı diğer "Bilgili abime" atmıştım ama üstünüze alınıyorsanız sizin için de geçerli. Ayrıca isterseniz gidip AKP'ye atın. Ben yabancı dil okuyorum yeşil pasaportum falan da var bir yolunu bulur çeker giderim. Burada sürünmeye siz devam edersiniz. Olan güzelim ülkeye olur orası ayrı. Size düzgünce anlatıyorum 3 saattir aynı şeyleri anlatıp duruyorsunuz. Eğer fikir değişimine açık değilseniz siyasi görüşünüz sizde kalabilir. İyi Sosyaller.

Güzel ülkeye bir şey olmaz o konuda rahat olabilirsin, yeşil pasaportun varmış ne kadar güzel senin adına sevindim tabii gideceğin yerdekiler de seni bekliyordur umarım. Sürünmek belli olmaz bakarsın hocam gittiğin yerde sürünürsün böyle konuşarak olmaz ayıp. Fikir değişimine açığız ama tek sorun bu seçimde seçilecek kişinin kk olmaması.

Anlatamıyorum hocam kanaat getirdim çıplaklık AKP zamanında moda oldu diyorum şeriat diyor.

Anlatamazsın hocam aykırı olmayı bir iş zannettirmişler bu gibilere. Yazdıklarına baksana çocukça şeyler ele alınacak bitarafı yok diğer arkadaşlarda muhalefet ama adamlar konuşmayı biliyor.

Anlatamazsın hocam aykırı olmayı bir iş zannettirmişler bu gibilere. Yazdıklarına baksana çocukça şeyler ele alınacak bitarafı yok diğer arkadaşlarda muhalefet ama adamlar konuşmayı biliyor.

Hocam sanıyorlar ki tapıyoruz ama hayır değil temiz bir muhalefet olsa hak edecek bir aday olsa biz de bakarız duruma göre karar veririz. Her seçimde pusulaya bakmadan CHP'ye basan İzmirlilerden değiliz. Ama daha muhalefet olmayı beceremeyen yanına HDP'yi almış bir kişiyi cb yapmak hatta sadece diğeri gitsin diye seçmek bile bile lades. 5 sene 5 dk değil ki kolayca geçsin 5 senede 30 sene daha bile geri gidebiliriz sonraki seçilen nasıl düzeltecek (başkası gelebilirse).

Şimdi AKP bir yanlış yaptı diye CHP aynı yanlışı yapmak zorundamı? Biz burada yanlışlarımı yarıştırıyoruz? Bak PKK ile öyle olmadı böyle yan yana aynı safta durmak gerekirmi demek lazım?Sen yanlış yaprsın ama ben daha büyük yanlış yaparım mı demek gerekiyor?
Ayrıca chp yapınca bir sorun var bunu göz ardı etmemek gerekiyor, oluyorda akp yapınca yanlışmı olmuş oluyor?
Hdp ittifakda yokda seçimde kimi destekledi akp yimi?
Hüdapar tamamen etkisiz eleman bir işlevi bişeyi yok dediğini hükümete yaptırabilecek bir gücüde yok.Ama bugün hdp chp ye aba altından açıkça sopa gösteriyor.
İttifakda yokda neden chp ye destek veriyor karşılıklı ziyaretler gerçekleşiyor bir pazarlık dönmeden sizce sırf memleket içinmi chp ye destek veriyorlar?
Düzgünce okuyup anlamlandırmadan yanıtlamayın lütfen. Açık açık AKP de CHP de bu konuda yanlış yaptı diyorum, halen CHP fedaisiymişim gibi cevap veriyorsun. Resmî bir ittifak yok, dediğiniz gibi gizli ittifak olsun. Doğu'da CHP'ye oy atan herkes teröristtir diyelim. Bunun yanında HDP ve YSP (bu partiler zaten alenen destek veriyor) vb. partilere oy atanlar da teröristler. Buraya kadar net herhalde her şey. Karşımızda milyonlarca terörist oldu şimdi.
Üstelik hepsi de vatandaşımız. Bu kadar insana ne yapalım sizce? Mantıklı olan nedir? Konuşmadan, iletişim kurmadan yapılacak tek şeyin ne olduğunu biliyorsunuz zaten. CHP'nin ve 'zamanında' AKP'nin yapmaya çalıştığı da iletişim kurmaktı. Çünkü bu insanlarla başka türlü anlaşmaya çalışamazsınız.
Daha geçen gün balkon konuşmasında oy kullanan herkes kardeşimdir dedi Cumhurbaşkanımız. Bunlara CHP'ye oy veren teröristler de dahil değil midir? Son olarak, hizbullahçı teröristleri savunan partiyle resmî bir ittifak içinde olan bir yönetime de en az şu anki kadar tepkili olmanız gerekmez mi, bu kadar hassasiyetiniz varsa?

Hocam sanıyorlar ki tapıyoruz ama hayır değil temiz bir muhalefet olsa hak edecek bir aday olsa biz de bakarız duruma göre karar veririz. Her seçimde pusulaya bakmadan CHP'ye basan izmirlilerden değiliz. Ama daha muhalefet olmayı beceremeyen yanına HDP'yi almış bir kişiyi cb yapmak hatta sadece diğeri gitsin diye seçmek bile bile lades. 5 sene 5 dk değil ki kolayca geçsin 5 senede 30 sene daha bile geri gidebiliriz sonraki seçilen nasıl düzeltecek (başkası gelebilirse).

Hocam muhalefet yanlısı olarak sormuyorum hüdapar sizin için bir tehdit mi yoksa ittifaktan başka bir şey değil mi? Soruyorum çünkü HDP yüzünden CHP'ye oy vermiyorsunuz anladığım kadarıyla. Şahsen benim de içim rahat değil ama göz göre göre hüdapar ile ittifak olan iktidar (üstelik meclisede girdiler) sizi endişelendiriyor mu? CHP yanlısı değilim sinan oğanı destekliyorum bu arada.

Hocam sanıyorlar ki tapıyoruz ama hayır değil temiz bir muhalefet olsa hak edecek bir aday olsa biz de bakarız duruma göre karar veririz. Her seçimde pusulaya bakmadan CHP'ye basan izmirlilerden değiliz. Ama daha muhalefet olmayı beceremeyen yanına HDP'yi almış bir kişiyi cb yapmak hatta sadece diğeri gitsin diye seçmek bile bile lades. 5 sene 5 dk değil ki kolayca geçsin 5 senede 30 sene daha bile geri gidebiliriz sonraki seçilen nasıl düzeltecek (başkası gelebilirse).

İşte bunu anlayamamalarının sebeplerinden biride hiç muhalefet görmemiş olmaları ata ittifakıda gelirse 11 partiyle hatta HDP yide koy 12 parti. Birinin a dediğine biri b diyecek.
Diyorlarki yeniden seçim olur o zamanda kk gider şu gelir o gider bu gelir türkümü bu istediğin zaman çağırasın bğenmedin başa türküye geç.
Tüp kuyruklarını şeker kuyruklarını Karneyle ekmek alındığını hiç duymamışlar.Çünkü buzamana kadar rahat yaşadılar.

Düzgünce okuyup anlamlandırmadan yanıtlamayın lütfen. Açık açık AKP de CHP de bu konuda yanlış yaptı diyorum, halen CHP fedaisiymişim gibi cevap veriyorsun. Resmî bir ittifak yok, dediğiniz gibi gizli ittifak olsun. Doğu'da CHP'ye oy atan herkes teröristtir diyelim. Bunun yanında HDP ve ysp (bu partiler zaten alenen destek veriyor) vb. partilere oy atanlar da teröristler. Buraya kadar net herhalde her şey. Karşımızda milyonlarca terörist oldu şimdi.
Üstelik hepsi de vatandaşımız. Bu kadar insana ne yapalım sizce? Mantıklı olan nedir? Konuşmadan, iletişim kurmadan yapılacak tek şeyin ne olduğunu biliyorsunuz zaten. CHP'nin ve 'zamanında' AKP'nin yapmaya çalıştığı da iletişim kurmaktı. Çünkü bu insanlarla başka türlü anlaşmaya çalışamazsınız.
Daha geçen gün balkon konuşmasında oy kullanan herkes kardeşimdir dedi cumhurbaşkanımız. Bunlara CHP'ye oy veren teröristler de dahil değil midir? Son olarak, hizbullahçı teröristleri savunan partiyle resmî bir ittifak içinde olan bir yönetime de en az şu anki kadar tepkili olmanız gerekmez mi, bu kadar hassasiyetiniz varsa?

Peki ben seni anlamamışımda sen beni anlamış mısın buraya tekrar yazmanın mantığı yok geri sayfalarda yazdım hüdapar mevzusunu tekrar geri gidip okuyabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı