Seçimlere 2 gün kaldı!

Baskı kim yapıyor? Sadece Erdoğan kazanırsa annesini ve dolar kuru 26 olduğunda kendisin de etkileyeceğini söyledim. Birine oy vermesi hakkında bir yorum yapmadım.
Arkadaş sadece bir taraf için dememiş ki. Seçimleri umursamadığını söylemiş. Bu şekilde kendini muaf tutuyor. Yani umursamıyor diye direk belirli bir taraf mı kazanıyor? Siyasetle ilgilenmeyen kişi sürekli bir tarafa çekilmeye çalışılıyor.

Arkadaş sadece bir taraf için dememiş ki. Seçimleri umursamadığını söylemiş. Bu şekilde kendini muaf tutuyor. Yani umursamıyor diye direk belirli bir taraf mı kazanıyor? Siyasetle ilgilenmeyen kişi sürekli bir tarafa çekilmeye çalışılıyor.
Bundan bu sonucu çıkaran sensin dostum, ben böyle bir şey demediğimi söyledim daha iddia ediyorsan sen böyle düşünüyorsun.

Ayrıca KK kazanırsa da dolar kuru artacak zaten :D

Bundan bu sonucu çıkaran sensin dostum, ben böyle bir şey demediğimi söyledim daha iddia ediyorsan sen böyle düşünüyorsun.
İlk mesajımda da ben birini alıntılayarak hedef göstermedim. Kısaca genelleme yaptım. Çoğu kişi siyaset konusunda bu tavrı takınıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı