Seçimlere 2 gün kaldı!

Dostum, Oğan ilk önce chp lideri ile daha sonra da akp lideri ile toplantı yaptı. Hatta kk "toplantı olumlu geçti" şekilinde açıklama yapmıştı. Demek olmuş birşeyler de erdoğanı destekliyor..

Dostum, oğan ilk önce CHP lideri ile daha sonra da AKP lideri ile toplantı yaptı. Hatta kk "toplantı olumlu geçti" şekilinde açıklama yapmıştı. Demek olmuş bir şeyler de Erdoğan'ı destekliyor.

Ne sebebi olabilir hocam? 7 maddeleri vardı. AKP hiçbirine uymadı. Ona rağmen onlarla ittifak oldu Oğan. Devlet bahçeli'den tek farkı daha genç olması. Kendine milliyetçi diyordu bir milliyetçi asla HÜDA PAR ile aynı sandığa gitmez diyordu. Paşa paşa gitti sonra. Döneğin teki Sinan Oğan. İdeallerini güç için satan zavallı bir adam sadece. Beyaz kurt, Neo ve toprak, cypriot gibi kanalların son videolarını izleyin, hak vermezseniz tartışırız bu konuyu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam da tahmin ettiğim gibi beyaz kurt izleyip gelmişsin.
Ya arkadaş konuşacağım tutuyorum kendimi, adamlar göz göre göre hdp ile toplantı yapıyor ve bunu açıklıyor. KK seçmeni nedense kendi desteklediği kişilerin hdp ile pkk ile iş birliği yaptığını hiç söylemiyor?
Anadolu insanından oy almak için başta hdp ile bağlarını koparması gerekiyor Bay Kemal'in. Yoksa hayattta kazanamaz... Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama şehit analarından, yakınlarından, illerinden bu adamlara oy çııııkmazzz. Eeee hüdapar?? diyeceksiniz, hüdapar şehit mi öldürmüş bomba mı patlatmış der anadolu insanı.

Hdp ile bağını koparırsa yine kazanamaz. Yüzde 10 oy geliyor o adamlardan az değil. Masada bile değiller. Adamlar bize oy atmayın mı desin? Anadolu insanı önce araştırsın bi. Akp de Hdp'nin oylarını istiyor. Şansları olsa ittifaklarına düşünmeden dahil ederler. Ayrıca hangi kanalları izlediğimin önemi yok. Konuyu dağıtmadan söylüyorum Oğan bir omurgasızdır. Ne kandil dağı ne domuz bağı diye diye domuz bağını seçti. Tarafsız kalsaydı madem ideallerine bu kadar saygılıydı. Ama yok koltuk sevdasından gidip en güçlü partiyi seçti. Savunulacak en ufak bir tarafı yok bu durumun. Siz Oğan seçmenleri olarak ihanete uğradınız. 3 5 boyalı söz karşılığında oyunuzu verdiniz. İnkar etmeye lüzum yok. Kimseye suç atmıyoruz burada.

Oğan destekliyorum da demedim O geçse güzel olurdu dedim.
3 5 boyalı söz demişsin de afedersin KK'nın oy almak için yapmadığı hiçbir şey kalmadı. Hani vardır ya tüm tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışanlar, aynı onlar gibi... Zaten 6lı masanın 20 yıllık bir loseri hala aday olarak çıkarması da başlı başına bir fiyasko..

15 seçimdir ne hikmetse hep hile hurda zaten yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı

MANSUR YAVAŞ ilk turda bu işi bitirecekti chp liler yine kendilerini batırdılar meclise yüzde 1 oy alamayan adamları soktular fazlasıyla hemde o kadar iş birliği yapmalarına rağmen yine kazanamadılar 2.turda da oy farkıyla erdoğan alacaktır bence

chp ye geçse terörist akp ye geçse hüdaparçı Türkiyenin iğrenç siyaseti işte

Son düzenleme:
Kanıtları olan birşeye itiraz edebiliyorsanız buyrun dinleyelim hocam. Tutanaklar videolar hepsi hile yapıldığını kanıtlıyor. Mansur aday olsaydı da sonuç değişmeyecekti. Kürtler Mnansur'u desteklemiyor çünkü. Yüzde 10 oy kaybı demek bu. Evet 6 lı masa mevzusu bence de saçma. Babacan'ın Ahmet Davutoğlu'nun falan katkısı 0. Daha çok zararları var hatta. Ama Erdoğan bu sefer gidecek. 2 haftada çok şey değişti. Umut kaybedecek hiçbir durum yok.

Kanıtlarınız var ise siz gerçeği değiştirebiliyor musunuz? 1. Turda gördük 2. turda da bir şey değişmeyecek.

Ha ayrıca iğrenç siyaseti iğrenç siyasetçiler oluşturuyor. Oğan bunlardan bir tanesi. Omurgasızlıktan başka birşey değildi yaptığı hamle.

Merhaba arkadaşlar. Size tavsiyem siyaset ile içli dışlı olma ayağı ile sosyal medyaya bağımlı olmayın.

Yoksa sinirli, anlayışşız ve her gördüğüne inanan birleri olursunuz ve ayrıca sosyal medya bağımlısı olduğunuzdan tüm gününüz telefon başında geçer ve günün anlam ve önemini kavrayamazsınız.

Gündem ile çok içli dışı olmayın derim.

Çoğunğumuz 3 aşağı ve 5 yukarı aynı kapasiteye sahip bireyleriz bir de, siyaset için birbirinizi kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…