Hocam genelde Erdoğan kazanacak veyahut kazanacağını düşünüyorum denilince bu forumda büyük ve belli bir kitle tarafından linç yağmuruna tutuluyoruz maalesef, kendi fikrine karşı olanlara asla saygı duymazlar. İlk turda da çok izlendi diye güvenildi fıs çıktı. Benim bu oranı verme sebebim şunlar;
1: Depremzedelere hakaret eden bir çok muhalif, otelden kovulan depremzedelerden falan dolayı deprem bölgesindeki %30 oyu da kaybettiler.
2: Milliyetçiler Sinan Oğan'ı destekliyorlardı, zaten milliyetçilerin bence %95'i CHP'ye oy vermez. Oğan'ın oyları içinde Muharrem İnce de var ve kaset olaylarından dolayı CHP'ye düşmanlar.
3: İlk turda CHP'ye oy verenler İmamoğlu tarafından kandırıldı ve sabaha kadar bir kesimi kandırdılar, o kesimden bir kısım CHP'ye küstü diyebilirim.
Ben sizin çalmaktan dolayı %3 oy kaybı fikrinize katılmıyorum fakat yine de saygı duymak zorundayım bu fikire ve kendi isteğimle saygı duyuyorum zaten zorunda olduğumdan dolayı değil. Hadi diyelim ki oradan %3 oy gitti, şu anda Erdoğan'a %4.1 oy bile yetiyor ve depremzedelerin oyları zaten bence en az yarısını kapatır.