Seçimlere 2 gün kaldı!

Çok fazla yazım hatası olduğu için mesajını kırptım üzgünüm.

Metnin tamamını okumadığımı belirterek, size laf anlatılmıyor maalesef. Ne desek boş. Ona kalırsa sayın Devlet Bahçeli'nin de gafları var? Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da gafları var? CHP ve HDP ittifak değiller şu kafadan çıkın lütfen.

Hocam genelde Erdoğan kazanacak veyahut kazanacağını düşünüyorum denilince bu forumda büyük ve belli bir kitle tarafından linç yağmuruna tutuluyoruz maalesef, kendi fikrine karşı olanlara asla saygı duymazlar. İlk turda da çok izlendi diye güvenildi fıs çıktı. Benim bu oranı verme sebebim şunlar;

1: Depremzedelere hakaret eden bir çok muhalif, otelden kovulan depremzedelerden falan dolayı deprem bölgesindeki %30 oyu da kaybettiler.

2: Milliyetçiler Sinan Oğan'ı destekliyorlardı, zaten milliyetçilerin bence %95'i CHP'ye oy vermez. Oğan'ın oyları içinde Muharrem İnce de var ve kaset olaylarından dolayı CHP'ye düşmanlar.

3: İlk turda CHP'ye oy verenler İmamoğlu tarafından kandırıldı ve sabaha kadar bir kesimi kandırdılar, o kesimden bir kısım CHP'ye küstü diyebilirim.

Ben sizin çalmaktan dolayı %3 oy kaybı fikrinize katılmıyorum fakat yine de saygı duymak zorundayım bu fikire ve kendi isteğimle saygı duyuyorum zaten zorunda olduğumdan dolayı değil. Hadi diyelim ki oradan %3 oy gitti, şu anda Erdoğan'a %4.1 oy bile yetiyor ve depremzedelerin oyları zaten bence en az yarısını kapatır.
Açıkçası depremzedelerin kendi isteğiyle oy attığına pek inanmıyorum. Elbette atanlar var da yani biliyorsunuz onbinlerce ölü var ve kayıtlara geçmedi birçoğu. İnanmıyorsanız hile yapıldığının kanıtları da var. Araştırın fikriniz değişir diye düşünüyorum. Saydığınız maddeleri yanıtlayayım.

1: Saydığınız kesim en fazla yüzde 1 2 falan. Zaten yüzde 70 falan oy oranı var ağır hasarlı şehirlerde. Asla o yüzde 30 da kaybolmaz. Ayrıca dediğim gibi orada da hile olduğuna inanıyorum yırtılıp atılan kimlikler çok fazla bulundu seçim günü. Ayrıca gidip de aklı olan hiçbir depremzede hakaret edildi diye ülkenin geleceğini etkilemek istemez. Fikrinden dönmez kısaca.

2: Evet milliyetçiler Oğan'ı destekliyorlardı. Ama Oğan insanları yüz üstü bıraktı. Bu yüzden çok insanın fikri değişti. Sosyal medyada tonla gördüm bu tipten tanıdıklarım da var bizzat. Ayrıca çok yüksek sayı veriyorsunuz. Bu denli yüksek sayıların gerçeklikle en ufak alakası olamaz. İmkansız yani.

3: Bundan emin değilim. Ama depremzede olayında dediğim gibi. Böyle şeyler için fikrinden kolayca vazgeçmez insan. Kırgın olanları da bu 2 haftada geri kazanmışızdır diye düşünüyorum. 2 haftada bayağı birşey oldu.

Çok fazla yazım hatası olduğu için mesajını kırptım üzgünüm.

Metnin tamamını okumadığımı belirterek, size laf anlatılmıyor maalesef. Ne desek boş. Ona kalırsa sayın devlet bahçeli'nin de gafları var? Sayın cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan'ın da gafları var? CHP ve HDP ittifak değiller şu kafadan çıkın lütfen.

Bahçeli'den de hazzetmiyorum hocam ikisine de sıcak bakmiyorum aralarında seçim yaparsam şu anki iktidarın kkden daha iyi olduğunu düşünüyorum mesele bu olsaydi duzgun olduğunu düşündüğüm bir muhalefet basardik oyumuzu. Ayrica şunu belirteyim metnin tamamını okumadan benim sunduğum argümanları okumadan bana laf anlatilmiyor derseniz anlatamazsiniz zaten tatmin edici bir açıklama sunarsaniz bende fikirlerimi değiştirebilirim mesela? Ve HDP açıktan destekliyor CHP'yi daha ne yapması gerekiyor olay iç yüzünde bu destekleri almak için ne teklif ettiği acaba ne verecek 0.25 oyu olanlara bile milletvekili dağıtıyor acaba HDP'ye ne teklif etti.

Bahçeli'den de hazzetmiyorum hocam ikisine de sıcak bakmiyorum aralarında seçim yaparsam şu anki iktidarın kkden daha iyi olduğunu düşünüyorum mesele bu olsaydi duzgun olduğunu düşündüğüm bir muhalefet basardik oyumuzu. Ayrica şunu belirteyim metnin tamamını okumadan benim sunduğum argümanları okumadan bana laf anlatilmiyor derseniz anlatamazsiniz zaten tatmin edici bir açıklama sunarsaniz bende fikirlerimi değiştirebilirim mesela? Ve HDP açıktan destekliyor CHP'yi daha ne yapması gerekiyor olay iç yüzünde bu destekleri almak için ne teklif ettiği acaba ne verecek 0.25 oyu olanlara bile milletvekili dağıtıyor acaba HDP'ye ne teklif etti.
Size gereken açıklamayı yaparım. Ama bana gidip de yok Demirtaş'ı serbest bırakacak yok HDP ile ittifak yapıyorlar falan demeyeceksiniz. Tek şartım bu. En basitinden biraz zaman ayırıp açıp son Babala TV bölümünü izleyin. Kafanızdaki her soru işaretini kaldıracaktır. Yanıtlanmayan soru yok diyebilirim.

@omersrn71 Gülücük atma sebebinizi merak ettim.

Peki tüm konulardan bağımsız olarak HÜDA PAR hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
Cevabınıza göre bir açıklama yapacağım.

HDP hakkında ne dusunuyorsam HÜDA PAR hakkında aynısını düşünüyorum iki tarafta da var terörün masumu olmaz ama şuradan yola çıkıyorum yazmıştım üstte HDP mitinginde Türk bayrağı açılıyor ve kadın parti bayraklarimiz dışındaki bayrakları indirelim lütfen diyor HÜDA PAR mitinglerinde her yer kipkirmizi bayrak bu bir tık tavrimi yumusatiyor ama bak şunu söylüyorum size ben iki taraftan da memnun değilim sadece iktidarın muhalefetten daha iyi olduğunu düşünüyorum aksi için varsa argumaniniz dinlerim fikrimi degistirin madem öyle gözümden kaçmıştır daha detayda bir şeyi gormemisimdir olabilir takım tutmuyoruz daha iyiyse onu seçeriz ama iyi olduğunu düşünmüyorum işte.

Size gereken açıklamayı yaparım. Ama bana gidip de yok demirtaş'ı serbest bırakacak yok HDP ile ittifak yapıyorlar falan demeyeceksiniz. Tek şartım bu. En basitinden biraz zaman ayırıp açıp son BaBaLa TV bölümünü izleyin. Kafanızdaki her soru işaretini kaldıracaktır. Yanıtlanmayan soru yok diyebilirim.

@omersrn71 gülücük atma sebebinizi merak ettim.

BaBaLa TV'de açtım biraz izledim 40 dakika kadar falan sanırım birkaç kisinin adı geçti bir yuzeysel bakindim nette yazanın aksini iddia ediyor kk ya netteki yalan ya kknin söylediği bakmam gerekiyor ama vaktim yoktu bende kapattım daha sonra izlerim diye uygun vakti bulamadım henüz biliyorum kk o sözleri farklı bir niyetle söylüyor kesme döşeme shorts videosu izleyip gelmedim ama HDP'nin CHP'ye destek verdiğini düşünüyorum zıt argüman varsa buyurun paylaşın yaniliyorsam duzeltin dediğim gibi takım tutmuyoruz daha iyisi ise ona veririz.

HDP hakkında...

İkisi arasında ki tek iyilik noktanız Türk bayrağının birisinde olup diğerinde olup toplatılması mı?
Bakın ben burada kesinlikle bir bölücü terör örgütünü savunmuyorum. İkisi de birer terör örgütü. AKP bunu halkın gözünün önüne soka soka yapıyor, adamın söyledikleri belli anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek istiyorlar, Türklüğü kaldırmak istiyorlar...

CHP HDP ile ittifak olmadı.
Ancak AKP milletin gözüne sokarak HÜDA PAR ile ittifak oldu.

AKP seçmenin anlamadığı nokta bu. Birini savunacağım derken toptan kaybediyorsunuz.

HDP hakkında ne dusunuyorsam HÜDA PAR hakkında aynısını düşünüyorum iki tarafta da var terörün masumu olmaz ama şuradan yola çıkıyorum yazmıştım üstte HDP mitinginde Türk bayrağı açılıyor ve kadın parti bayraklarimiz dışındaki bayrakları indirelim lütfen diyor HÜDA PAR mitinglerinde her yer kipkirmizi bayrak bu bir tık tavrimi yumusatiyor ama bak şunu söylüyorum size ben iki taraftan da memnun değilim sadece iktidarın muhalefetten daha iyi olduğunu düşünüyorum aksi için varsa argumaniniz dinlerim fikrimi degistirin madem öyle gözümden kaçmıştır daha detayda bir şeyi gormemisimdir olabilir takım tutmuyoruz daha iyiyse onu seçeriz ama iyi olduğunu düşünmüyorum işte.

BaBaLa TV'de açtım biraz izledim 40 dakika kadar falan sanırım birkaç kisinin adı geçti bir yuzeysel bakindim nette yazanın aksini iddia ediyor kk ya netteki yalan ya kknin söylediği bakmam gerekiyor ama vaktim yoktu bende kapattım daha sonra izlerim diye uygun vakti bulamadım henüz biliyorum kk o sözleri farklı bir niyetle söylüyor kesme döşeme shorts videosu izleyip gelmedim ama HDP'nin CHP'ye destek verdiğini düşünüyorum zıt argüman varsa buyurun paylaşın yaniliyorsam duzeltin dediğim gibi takım tutmuyoruz daha iyisi ise ona veririz.
Fikrinizin değiştirilebilir olması güzel. HDP zaten CHP'ye destek veriyor. Ama destek vermek demek HDP'nin de söz hakkı olacak demek değil. Şöyle açıklayayım. Şuan Hüda Par Akp sayesinde meclise girdi. Çünkü ittifaklar. Mhp ve Akp neyse Hüda par da onun gibi birşey artık. Ama HDP sadece KK'Ya oy açısından destek veriyor. Çünkü Kk kürt haklarını savunacağını söyledi. Ama dediğim gibi HDP masada da değil. KK cumhurbaşkanı olursa zaten parlamanter sistem geri gelecek. Eşit şekilde söz alacaklar yani yönetimde. Hdp bu söz alan partilerin de dışında olacak. Olmamış olsaydı bile kafasına göre karar alamayacaktı. Yani herhangi bir şekilde HDP yönetimde söz sahibi olmadı olamayacak da. Ama Hüda Par olayı öyle değil. Onlar şuanda ittifaklar Akp ile. Adamlar direkt Türk düşmanı. Anayasanın ilk 4 maddesine karşılar. Dediklerimin doğruluğunu tarafsız yerlerden araştırıp kararınızı ona göre verebilirsiniz. Demirtaş olayı da Babala bölümünde açıklandı. Vaktiniz olduğunda kesinlikle izleyin. Bir seçmen yerine cb adayından duymanız daha doğru.

İkisi arasında ki tek iyilik noktanız Türk bayrağının birisinde olup diğerinde olup toplatılması mı?
Bakın ben burada kesinlikle bir bölücü terör örgütünü savunmuyorum. İkisi de birer terör örgütü. AKP bunu halkın gözünün önüne soka soka yapıyor, adamın söyledikleri belli anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek istiyorlar, türklüğü kaldırmak istiyorlar...

CHP HDP ile ittifak olmadı.
Ancak AKP milletin gözüne sokarak HÜDA PAR ile ittifak oldu.

AKP seçmenin anlamadığı nokta bu. Birini savunacağım derken toptan kaybediyorsunuz.

Hocam biri gözünün içine sokarak oluyor biri sokmadan oluyor kk almıyor mu HDP secmeninin desteğini siz şimdi o oyların oğan veya RTE'ye gittiğini mi söylüyorsunuz ben anlamıyorum açıktan ittifak olmamış olabilir ama destek veriyor işte. Bayrak muhabbeti şu şekilde hocam hüdapara karşı falan sempatim yok belirttim zaten terörün masumu falan olmaz diye ama bir parti Türkiye cumhuriyetinde miting yaparken açılan Türk bayrağını indirtmeye calisiyorsa ben o adamlara oyu bırak günahımı bile vermem onların desteklediği tarafa da vermem kaldı ki benim destek vermeme sebebim bir tarafta HDP olması degil karşısında da var zaten aynı naneden bunları elemek durumunda kalıyorum o zamanda gidip kim daha iyi yonetir diye bakıyorum kkde iktirdardan kotu yonetir diye düşünüyorum olay burada.

Fikrinizin değiştirilebilir olması güzel. HDP zaten CHP'ye destek veriyor. Ama destek vermek demek HDP'nin de söz hakkı olacak demek değil. Şöyle açıklayayım. Şu an HÜDA PAR AKP sayesinde meclise girdi. Çünkü ittifaklar. MHP ve AKP neyse HÜDA PAR da onun gibi bir şey artık. Ama HDP sadece Kk'ya oy açısından destek veriyor. Çünkü kk Kürt haklarını savunacağını söyledi. Ama dediğim gibi HDP masada da değil. Kk Cumhurbaşkanı olursa zaten parlamanter sistem geri gelecek. Eşit şekilde söz alacaklar yani yönetimde. HDP bu söz alan partilerin de dışında olacak. Olmamış olsaydı bile kafasına göre karar alamayacaktı. Yani herhangi bir şekilde HDP yönetimde söz sahibi olmadı olamayacak da. Ama HÜDA PAR olayı öyle değil. Onlar şu anda ittifaklar AKP ile. Adamlar direkt Türk düşmanı. Anayasanın ilk 4 maddesine karşılar. Dediklerimin doğruluğunu tarafsız yerlerden araştırıp kararınızı ona göre verebilirsiniz. Demirtaş olayı da BaBaLa bölümünde açıklandı. Vaktiniz olduğunda kesinlikle izleyin. Bir seçmen yerine cb adayından duymanız daha doğru.

Hocam HÜDA PAR olayıni biliyorum fakat HDP'nin söz sahibi olmama olayı hakkında bir bilgim yoktu buna kesin gözüyle bakabilecek miyiz bir de sunu söyleyeyim eşit şekilde söz alacaklar yönetimde diyorsunuz ama bu insanlar RTE'yi devirmek için ortak paydada toplanmış insanlar devirdikleri zaman ne olacak aynı kararları alamayacaklar koalisyon hükümeti düştü muhabbetlerine dönme olasılığı var mi bu işin bu kısım hakkında pek bilgim yok soruyorum bir de oğanin yaptığı açıklamalar sonrası AKP'ye yönelmesi de bir tık o yöne kaydırdı beni şu açıdan adam oraya verdi diye değil de One sunduğu şartları kabul ettirebildigi için o tarafa kaymis olabilir gözüyle baktığım için demirtas olayını biliyorum onu başı kesilmiş videodan bakmadim ona bunları bir kenara bırakırsakta ben şu gözle bakıyorum hocam nasıl baktığımı anlarsaniz daha kolay yanitlayabilirsiniz belki iki tarafta da teröre destek veren bir parti var iki tarafta yaşlanmış biri başarısız yönetim biri başarısız muhalefet ikisinden de memnun değilim ama RTE'nin kkden daha iyi bir yönetici olduğunu düşünüyorum bununda belli başlı sebepleri var kk 10 gün önce söylediği şeyi yalanliyor birçok konuşması var bu konuda gaflari kenara alalım hadi hepsinin var ama adam çok yalan söylüyor pek güven vermiyor bana açıkçası niye riske atayım ikisi de kötü yönetecek kkyi de BaBaLa'da 40 dakika izleyince şaşırdım konuşmayı becerebiliyormus dedim kendi kendime bir de su varki meclis üstünlüğü AKP'de iken kk kazansa bile ne kadar kazanmış olacak ki. İstanbuldayim mesela imamoğlu Ankara'da olan performansı İstanbul'a tasiyamadi adam balon gibi geldi otobusler çok daha seyrek geçiyor zamlar mesela ispark özel bir otoparkla aynı fiyat bazı yerlerde adam gelirken çok reklamlarla geldi ben iyi yönde bir gelişmesini göremedim kkde aynısı olur diye düşünüyorum yani kimse içini bilemez adamın ne yapacağını tahmin edemez belki de çok iyi yönetir ama bu ülke zaten şu anda depremden dolayı ekonomik olarak enkazda mesela hiçbir şey değişmeyecek yani neden riske atmalıyım bu adam RTE'den iyi çünkü şu yüzden deyin bana birkaç madde sayın RTE bu adamdan iyi çünkü deyin söyleyin hocam avantaj dezavantajlari bakalım yarın da izlemeye calisacagim BaBaLa TV'yi ona göre tavrım değişir bu arada seviyeli yazisma için teşekkürler insanlar cadı AVI yapar gibi öfke kusuyor.

Hocam biri gözünün içine sokarak oluyor biri sokmadan oluyor kk almıyor mu HDP secmeninin desteğini siz şimdi o oyların oğan veya RTE'ye gittiğini mi söylüyorsunuz ben anlamıyorum açıktan ittifak olmamış olabilir ama destek veriyor işte. Bayrak muhabbeti şu şekilde hocam hüdapara karşı falan sempatim yok belirttim zaten terörün masumu falan olmaz diye ama bir parti Türkiye cumhuriyetinde miting yaparken açılan Türk bayrağını indirtmeye calisiyorsa ben o adamlara oyu bırak günahımı bile vermem onların desteklediği tarafa da vermem kaldı ki benim destek vermeme sebebim bir tarafta HDP olması degil karşısında da var zaten aynı naneden bunları elemek durumunda kalıyorum o zamanda gidip kim daha iyi yonetir diye bakıyorum kkde iktirdardan kotu yonetir diye düşünüyorum olay burada.

Hocam HÜDA PAR olayıni biliyorum fakat HDP'nin söz sahibi olmama olayı hakkında bir bilgim yoktu buna kesin gözüyle bakabilecek miyiz bir de sunu söyleyeyim eşit şekilde söz alacaklar yönetimde diyorsunuz ama bu insanlar RTE'yi devirmek için ortak paydada toplanmış insanlar devirdikleri zaman ne olacak aynı kararları alamayacaklar koalisyon hükümeti düştü muhabbetlerine dönme olasılığı var mi bu işin bu kısım hakkında pek bilgim yok soruyorum bir de oğanin yaptığı açıklamalar sonrası AKP'ye yönelmesi de bir tık o yöne kaydırdı beni şu açıdan adam oraya verdi diye değil de One sunduğu şartları kabul ettirebildigi için o tarafa kaymis olabilir gözüyle baktığım için demirtas olayını biliyorum onu başı kesilmiş videodan bakmadim ona bunları bir kenara bırakırsakta ben şu gözle bakıyorum hocam nasıl baktığımı anlarsaniz daha kolay yanitlayabilirsiniz belki iki tarafta da teröre destek veren bir parti var iki tarafta yaşlanmış biri başarısız yönetim biri başarısız muhalefet ikisinden de memnun değilim ama RTE'nin kkden daha iyi bir yönetici olduğunu düşünüyorum bununda belli başlı sebepleri var kk 10 gün önce söylediği şeyi yalanliyor birçok konuşması var bu konuda gaflari kenara alalım hadi hepsinin var ama adam çok yalan söylüyor pek güven vermiyor bana açıkçası niye riske atayım ikisi de kötü yönetecek kkyi de BaBaLa'da 40 dakika izleyince şaşırdım konuşmayı becerebiliyormus dedim kendi kendime bir de su varki meclis üstünlüğü AKP'de iken kk kazansa bile ne kadar kazanmış olacak ki. İstanbuldayim mesela imamoğlu Ankara'da olan performansı İstanbul'a tasiyamadi adam balon gibi geldi otobusler çok daha seyrek geçiyor zamlar mesela ispark özel bir otoparkla aynı fiyat bazı yerlerde adam gelirken çok reklamlarla geldi ben iyi yönde bir gelişmesini göremedim kkde aynısı olur diye düşünüyorum yani kimse içini bilemez adamın ne yapacağını tahmin edemez belki de çok iyi yönetir ama bu ülke zaten şu anda depremden dolayı ekonomik olarak enkazda mesela hiçbir şey değişmeyecek yani neden riske atmalıyım bu adam RTE'den iyi çünkü şu yüzden deyin bana birkaç madde sayın RTE bu adamdan iyi çünkü deyin söyleyin hocam avantaj dezavantajlari bakalım yarın da izlemeye calisacagim BaBaLa TV'yi ona göre tavrım değişir bu arada seviyeli yazisma için teşekkürler insanlar cadı AVI yapar gibi öfke kusuyor.
Ortak bir karara elbet varılacaktır. Tek adam yerine farklı farklı bir sürü insanın yönetmesi çok daha iyi. Demokrasi budur. Rte bu ülkeyi batırdı. Dolar şuan 20 TL. Kimin sayesinde? Erdoğan sayesinde. Depreme hazırlıklı değildik insanlar öldü neden? Hükümet sayesinde. Daha tonla şey var. Bu adam 20 senedir başta bir gıdım ileri gitmedik. Değişimden ne zarar gelir? Allah için gidip de şu adama atmayın. Bıktık artık hiçbir istediğimizi yapamıyoruz ot gibi yaşıyoruz. Onlar sarayda yaşıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı