Bu sınırlar dahilinde olduğunuz sürece size de var hocam. Malesef.Ben bitersem AKP seçmenleri de biter benim baba tarafı milletvekili var bana sorun yok
Şehitleri Kılıçdaroğlu yaptı kardeşim bilmiyor musun?
Bu sınırlar dahilinde olduğunuz sürece size de var hocam. Malesef.Ben bitersem AKP seçmenleri de biter benim baba tarafı milletvekili var bana sorun yok
Biliyorum, hala neden destek veriyorlar anlamıyorum!Ben bitersem AKP seçmenleri de biter benim baba tarafı milletvekili var bana sorun yok
Ben de hep kaçmayı düşünüyorum şu ülkeden ama sonra aklıma Atatürk'ün gençliğe hitabesi geliyor..Şu an bir gencim ülkede yaşamak istiyorum yaşayamıyorum çünkü kendi çıkarları uğruna AKP geleceğimizi çaldı.![]()
Doğu bölgelerine biletimi alıyorsanız neden olmasın ki? İzmir'de zaten sandıklar korunuyor burada hile yapamaz kimse.Madem bu kadar endişelisiniz sandıklara sahip çıkabilirsiniz.İş sandıkta bitiyor hatırlatırım.
![]()
Çünkü o müslümanBiliyorum, hala neden destek veriyorlar anlamıyorum!
Biliyorum, hala neden destek veriyorlar anlamıyorum!
Doğu kürt kardeşlerimiz sağolsun bizde. Kahramanmaraş ve deprem illeri sorun yoksa bir şey alamıyor bunlarDoğu bölgelerine biletimi alıyorsanız neden olmasın ki? İzmir'de zaten sandıklar korunuyor burada hile yapamaz kimse.
Kalmanızla birşeyi değiştiremezsiniz hocam. O cümle çok değerli evet ama bu gençlik diktatörlüğü ülkede gençliğini çürüterek deviremez. Net bir çözüm gerekiyor.Ben de hep kaçmayı düşünüyorum şu ülkeden ama sonra aklıma Atatürk'ün gençliğe hitabesi geliyor..
" Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Kalmam için sadece bu cümle yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.