Seçimlere 2 gün kaldı!

An itibarı ile bir gün, yeni bir sistem alsam bu kadar heyecanlanmazdım. Umarım başarırız, umarım. Başarırsak "Başardık!" adlı bir konu açacağım. Orada mutluluğumuzu dile getiririz. Büyük bir anı olarak kalır.

An itibarı ile bir gün, yeni bir sistem alsam bu kadar heyecanlanmazdım. Umarım başarırız, umarım. Başarırsak "Başardık!" adlı bir konu açacağım. Orada mutluluğumuzu dile getiririz. Büyük bir anı olarak kalır.
Başaramazsak darbe olucak zaten ülke de. Seloyu dinleyenler boş masum insanlar mı sizce :D

Çok fazla öyle konu açılır. Rastgele birine katılın gitsin. Birleşelim. Aynı yarın olacağı gibi.

Ha aklıma gelmişken söyliyeyim en gelişmiş şehirleri kim aldı konuş bakalım azıcık @513242

Sanmam. Bu halk o kadar cesur değil. Hile ile kazanırlarsa ben şahsen sokağa çıkarım. Oyumun hesabını sormak sonuna kadar hakkım suç değil birşey değil.
Sence onlar halk mı? Diyarbakır'da babam var bizzat ben biliyorum kürtlerin sandıklarda ne yaptığını.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı