Doğu bölgelerine biletimi alıyorsanız neden olmasın ki?
Boş boş durmayacamz heralde.Kalmanızla birşeyi değiştiremezsiniz hocam. O cümle çok değerli evet ama bu gençlik diktatörlüğü ülkede gençliğini çürüterek deviremez. Net bir çözüm gerekiyor.
Başaramazsak darbe olucak zaten ülke de. Seloyu dinleyenler boş masum insanlar mı sizceAn itibarı ile bir gün, yeni bir sistem alsam bu kadar heyecanlanmazdım. Umarım başarırız, umarım. Başarırsak "Başardık!" adlı bir konu açacağım. Orada mutluluğumuzu dile getiririz. Büyük bir anı olarak kalır.
Çok fazla öyle konu açılır. Rastgele birine katılın gitsin. Birleşelim. Aynı yarın olacağı gibi.An itibarı ile bir gün, yeni bir sistem alsam bu kadar heyecanlanmazdım. Umarım başarırız, umarım. Başarırsak "Başardık!" adlı bir konu açacağım. Orada mutluluğumuzu dile getiririz. Büyük bir anı olarak kalır.
Aynen öyle...Pudra şekeri, çay ve bedava makarna uğruna vatanını satıyor bunlar...
Sanmam. Bu halk o kadar cesur değil. Hile ile kazanırlarsa ben şahsen sokağa çıkarım. Oyumun hesabını sormak sonuna kadar hakkım suç değil birşey değil.Başaramazsak darbe olucak zaten ülke de. Seloyu dinleyenler boş masum insanlar mı sizce![]()
Çok fazla öyle konu açılır. Rastgele birine katılın gitsin. Birleşelim. Aynı yarın olacağı gibi.
Sence onlar halk mı? Diyarbakır'da babam var bizzat ben biliyorum kürtlerin sandıklarda ne yaptığını.Sanmam. Bu halk o kadar cesur değil. Hile ile kazanırlarsa ben şahsen sokağa çıkarım. Oyumun hesabını sormak sonuna kadar hakkım suç değil birşey değil.
Makarnası kaynadı ona gitmiştir.Ha aklıma gelmişken söyliyeyim en gelişmiş şehirleri kim aldı konuş bakalım azıcık @513242
Sence onlar halk mı? Diyarbakır'da babam var bizzat ben biliyorum kürtlerin sandıklarda ne yaptığını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.