Seçimleri kim kazanacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apaçık bir şekilde PKK'lı pydli ypgli terör örgütlerinin ele başları neden Kemal beyi destekliyor?
Kim hocam onlar? Ayrıca destekleseler bu zaten iktidarın işine yarar. Eğer dediğiniz durum gerçekten varsa neden AKP'lilerin bir tarafı yiyip CHP'ye kapatma davası açmıyor? Anca uzaktan terörle işbirliği propagandası yapın.

Yok hani en milliyetçi sizsiniz ya, milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyen başkanınız ve siz. Ondan diyorum.

Dalga geçseler ne yazar anneleri 3 kişi tarafından harcanıp bunlar şeriat getirdiği zaman görüceğim ben onları.

CHP'nin içinde taciz tecavüz vakaları oldu, olacak tabiki de denmesinden iyidir.
Kanıt yoksa sus dostum benim kanıtsız inancak olsak Erdoğan'ı dinleriz seni değil.

Ya dayı sen ne anlatıyon biz ne diyoruz ya?

Sizin başkanlarınız da bir kereden birşey olmaz demiyor muydu ya tecavüz vakası için?

Barzani ile şarkı söyleyerek, teröristleri davul zurna ile karşılayan ve Kürdistana onay veren, Apoya televizyon gönderen, aponun İstanbul için AKP'ye oy istemesini sağlayan kişi Erdoğan'dır, buradaki AKPlilere hatırlatırım.

Bizim dükkanımız ecevit varkende batmadı 2001 yılında ekonomik kriz olduğunda da batmadısen ne anlatıyorsun çocuk. Sen benim vergi levhamımı gördün benim gelirimi Z raporlarımı mı gördün de gelip bana senin kat ve kat fazlanı kazanıyorlar diyosun çocuk. Dükkanımın olduğu civarda bir kira aylık zaten ABD'lilerin aylık kazandığı maaş kadar. Yani ilk başta gelirimden vurmaya çalıştınız yemedi şimdi kazandığım parayı bilmeden kazandığım paraya laf ediyorsunuz. Sen portakalda vitamin iken ben kriz nedir kendim yaşadım kelime oyunu yapma. Nasıl bir beyin yapısıdır ki kendini Abd ekonomisi ile kıyaslıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…