Seçimleri kim kazanacak?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 11.726
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apaçık bir şekilde PKK'lı pydli ypgli terör örgütlerinin ele başları neden Kemal beyi destekliyor?
Kim hocam onlar? Ayrıca destekleseler bu zaten iktidarın işine yarar. Eğer dediğiniz durum gerçekten varsa neden AKP'lilerin bir tarafı yiyip CHP'ye kapatma davası açmıyor? Anca uzaktan terörle işbirliği propagandası yapın.

Yok hani en milliyetçi sizsiniz ya, milliyetçiliği ayaklar altına aldım diyen başkanınız ve siz. Ondan diyorum.

İki çıkmaz var, kılıçdaroğlu dersek Erdoğan kazanırsa aktroller bizimle dalga geçecek, Erdoğan dersek kılıçdaroğlu kazanırsa muhalefetçiler bizimle dalga geçecek. O zaman kılıçdaroğlu alır diyorum.
Dalga geçseler ne yazar anneleri 3 kişi tarafından harcanıp bunlar şeriat getirdiği zaman görüceğim ben onları.

İsterseniz o işleri sizin partidekilere sorun. Malum biri pudra şekeri çekerken yakalandı. Diğerleri de ne hikmetse uyuşturucu baronu olan Venezuella'ya pek bir sık gidip geliyorlar. Bilmem bu size birşey çağrıştırır mı? Ben birşey ima etmiyorum elbet :)
CHP'nin içinde taciz tecavüz vakaları oldu, olacak tabiki de denmesinden iyidir.
Kanıt yoksa sus dostum benim kanıtsız inancak olsak Erdoğan'ı dinleriz seni değil.

CHP'nin içinde taciz tecavüz vakaları oldu, olacak tabiki de denmesinden iyidir.

Ya dayı sen ne anlatıyon biz ne diyoruz ya?

Sizin başkanlarınız da bir kereden birşey olmaz demiyor muydu ya tecavüz vakası için?

Barzani ile şarkı söyleyerek, teröristleri davul zurna ile karşılayan ve Kürdistana onay veren, Apoya televizyon gönderen, aponun İstanbul için AKP'ye oy istemesini sağlayan kişi Erdoğan'dır, buradaki AKPlilere hatırlatırım.

Yok zaten. Sen kendini dükkan işletince zengin falan mı sandın? Amerika gibi ülkelerde senin aylık kazancını 1 haftada çıkarıyor adam. Hem de senden daha az çalışarak. İşin daha da komik yanı senin gelirinden kısarak ödediğin vergileri adamlar çatır çatır yiyorlar. Sen de bunu savunuyorsun. Korona zamanını kriz sanıyorsun sen tabii. Sen daha kriz görmemişsin yavrum malum parti kazanırsa 2 3 sene sonra 3 4 kişi zor uğrayacak o dükkana. Görürsün o zaman.

Bizim dükkanımız ecevit varkende batmadı 2001 yılında ekonomik kriz olduğunda da batmadısen ne anlatıyorsun çocuk. Sen benim vergi levhamımı gördün benim gelirimi Z raporlarımı mı gördün de gelip bana senin kat ve kat fazlanı kazanıyorlar diyosun çocuk. Dükkanımın olduğu civarda bir kira aylık zaten ABD'lilerin aylık kazandığı maaş kadar. Yani ilk başta gelirimden vurmaya çalıştınız yemedi şimdi kazandığım parayı bilmeden kazandığım paraya laf ediyorsunuz. Sen portakalda vitamin iken ben kriz nedir kendim yaşadım kelime oyunu yapma. Nasıl bir beyin yapısıdır ki kendini Abd ekonomisi ile kıyaslıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı