Seçimleri kim kazanacak?

• Konuyu başlatan Mogl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 248
  • Görüntüleme 11.728
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başkan mı? Onu diyen başkasıydı ve ayrıca tek vakayla koskoca Hira Nur Vakfı'nın kirlenemeyeceğini söyledi.

Kanıt istedin ben de verdim.
Aynısı Chp'de yaşansa kıyametleri koparıyorsunuz ama? Onları da savunmuyorum gerçekse eğer ama neden sesiniz kendi partinize çıkmıyor? Ha doğru tasmanızı tutana hırlayamıyorsunuz elbette ödül mamasından olmamak için.

Başkan mı? Onu diyen başkasıydı ve ayrıca tek vakayla koskoca Hira Nur Vakfı'nın kirlenemeyeceğini söyledi.
O başkası dediğiniz kişi de dönemin T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'ydu.

Tek vakayla gayette vakıfların adı kirlenir. Siz bu tecavüz olaylarını ne sanıyorsunuz?

Herifler HDP kapatılsa ysp açıyorlar Recep tayyip Erdoğan terörist akan musluktan su almanın derdinde değil musluğu kapatmanın derdinde.
YSP veya diğer adıyla HDP masada değil. Nesini anlatamıyoruz? Adamların şuan bizle tek alakası oyumuz Kk'ya demeleri. Aynısını Binali Yıldırım'ın da istediğini biliyoruz. Neyi inkar ediyorsunuz?

Tutukladı ya Selo'yu ama sonra hep insanlar AKP'ye saldırdı KK da dahil olmak üzere.
Selo yatacağı kadar yattı ama nasılsa hala hapiste :D aynen adalet.

AKP yanında hüda-par varken hala AKP savunuyorlar ne vurdumduymaz insanlarsınız ya siz :D kendinizi Afganistan ile karşılaştırabiliyorsunuz maksimum fakirler sizi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı