Seçkin alınır mı?

Seçkin ranked demek, sen karar ver yani oyunun içeriği değişmiyor sadece ranklı oynuyorsun ama rank atlama isteğiyle daha fazla sarar bence

CS2'de hile yok diyenler muhtemelen oyunu ve haritaları çok iyi bilmiyor ve oyuncuları takip edemiyor. Özellikle Seçkin dışındaki modlarda hile var fazlaca, Seçkin'de de var tabi ama diğer modlara göre daha az. Legit oynayan sayısı da oldukça fazla. Hatta bizzat şahit oldum, ben 10K seçkin derecesindeyken bir arkadaş vasıtasıyla 15-22K arasında dereceleri olan 3-4 kişiyle tanıştık birlikte girelim diye, oyuna bir girdik baktim bir dalgaları yok yani ranklarinin adamlari değiller, sonra öğrendim ki hep hileyle kasmislar ve hala legit bir biçimde WH kullanıyorlarmis. Girizgahtan sonra sorunun cevabına gelecek olursak, CS oynayacaksan Seçkin alman gerekiyor kesinlikle bana göre, Seçkin yokken pek oynanacak oyun değil. Saçma sapan adamlar denk geliyor rekabetçide, hile geliyo vs ve yaptığın maçlarin yarısında stresten baska bir şey kazanamıyorsun. Ama Seçkin alınca hile azalıyor, ortalama oyuncu kalitesi oluyor, cok fazla muhabbete dalmadan sadece infoluk konuşursan oyun güzel de oluyor. Düşen kasalarla da zaten parası çıkıyor.

Merhaba seçkin aldım 10 seviye olmam lazımmış oynamam için seviye nereden bakılır yardım eder misiniz ona göre oynayayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı