onureses263
Hectopat
Her level'de veriyor ödülü. Win almaya göre değişiyor o durum.Haftalik drop icin kac saat oynamam lazim haftalik.
Her level'de veriyor ödülü. Win almaya göre değişiyor o durum.Haftalik drop icin kac saat oynamam lazim haftalik.
Maksimum 2 saat, oynayışına göre değişir.Haftalik drop icin kac saat oynamam lazim haftalik.
Her Level'de veriyor ödülü. Win almaya göre değişiyor o durum.
Ortalama bir saat verilebilir bence. Her hafta 2-3 saat gibi mi yoksa 10-15 saat gibi mi?
Aktif olarak Valorant oynuyorum. CS oynayasım var. Şu an yoldaş ve ölüm kalım oynuyorum. Map bilgim pek olmadığı için rekabetçi girmiyorum. Seçkin alınır mı? Bildiğim kadarıyla şanssız isek 5 ayda falan amorti ediyormuş. Haftada ne kadar oynamam lazım drop için?
Ben bu ümitle her hafta girip yapıyorum. Ben seçkini yeni aldım sayılır şimdiye kadar en iyi olarak rüyalar ve kabuslar kasası düşürdüm.200 saate sahip bir arkadaş 130 dolarlık CS:GO Silah kasası düşürmüştü, çok şansa bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.